
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تاکید کرد: ایران واقعاً برای مذاکرات جدی بود، اما وسط مذاکره، جنگی بر ما تحمیل شد. امروز هم اگر موشکی میزنیم، پاسخ موشک است؛ ما اول موشک نزدیم، آنان جنگ را شروع کردند و تمام دنیا دیدند.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: لحظه به لحظه مردم از طرف دولت حمایت میشوند تا درخصوص تدارک مایحتاج به گونهای عمل شود تا آب در دل مردم تکان نخورد.


رئیس شورای اطلاع رسانی دولت امروز از تحریریه روزنامه ایران بازدید کرد.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت حل مشکلات اقتصادی و موضوعات مرتبط با آن را یکی از جدیترین اولویتهای دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهور دانست.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت ضمن تاکید بر ضرورت توجه به ساختار اقتصادی و رفع موانع سیاست خارجی، مهمترین و فوریترین اولویت کشور را ایجاد همبستگی اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی دانست و گفت: اقتصاد با سرمایهگذاری شکل میگیرد و این سرمایهگذاری نیازمند امنیت، ثبات و اعتماد به بخش خصوصی است.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با اشاره به اینکه نیاز کشور تولید ۲۵ هزار مگاوات برق است ولی میزان ناترازی (تولید و مصرف) ۲۰ هزار مگاوات است، گفت: این در حالی است که وزارت نیرو با ۱۲۲ هزار میلیارد تومان و وزارت بهداشت با ۹۹ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل دولت چهاردهم شد.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: بررسی علل، عوامل و ابعاد مختلف حادثه بندر شهید رجایی در حال انجام است و نتایج بررسی ها پس از نهایی شدن، توسط وزیر کشور و مسئول کمیته بحران به اطلاع مردم خواهد رسید.