
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه تعامل لازم اجزای مختلف دولت وجود ندارد، گفت: ضروری است که اجزای اطلاعرسانی به کمیسیونهای تخصصی دولت متصل شوند تا همزمان با فرآیند کارشناسی مصوبات، پیوستهای رسانهای آن نیز آماده شود. این اتصال در حال حاضر برقرار نیست و باید هرچه سریعتر برقرار شود.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تصریح کرد: دولت صراحتاً با اینترنت طبقاتی مخالف است و هیچ مصوبهای در جلسه اخیر در این ارتباط نداشته است.

دبیر شورای اطلاعرسانی دولت گفت: در جنگی که اتفاق افتاد دو حوزه خدماتی و اطلاعرسانی در کشور بدون وقفه و استراحت پای کار بودند.

سی و یکمین نشست ارکان اطلاعرسانی دولت به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: مهم ترین عامل پیروزی ما در ایام جنگ ۱۲ روزه این بود که ملت به صحنه آمدند و پای عهد و پیمان خود ماندند. دیدیم که ملت همبستگی خود را در سطح عالی به تصویر کشیدند. اینکه چطور باید این همبستگی را حفظ کرد مهم است.

دبیر شورای اطلاعرسانی دولت نوشت: پزشکیان هم به دفاع آشناست، هم به گفتوگو؛ برای او میدان، محل دفاع از خاک ایران است و دیپلماسی، راهی برای کاهش تنش با جهان.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت حضور مردم در مراسم تشییع شهدای اقتدار را بینظیر و دارای پیامی ویژه به دشمنان توصیف کرد و گفت: در داخل کشور نیز باید قدر این انسجام و همبستگی را بدانیم.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تاکید کرد: ایران واقعاً برای مذاکرات جدی بود، اما وسط مذاکره، جنگی بر ما تحمیل شد. امروز هم اگر موشکی میزنیم، پاسخ موشک است؛ ما اول موشک نزدیم، آنان جنگ را شروع کردند و تمام دنیا دیدند.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: لحظه به لحظه مردم از طرف دولت حمایت میشوند تا درخصوص تدارک مایحتاج به گونهای عمل شود تا آب در دل مردم تکان نخورد.


رئیس شورای اطلاع رسانی دولت امروز از تحریریه روزنامه ایران بازدید کرد.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت حل مشکلات اقتصادی و موضوعات مرتبط با آن را یکی از جدیترین اولویتهای دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهور دانست.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت ضمن تاکید بر ضرورت توجه به ساختار اقتصادی و رفع موانع سیاست خارجی، مهمترین و فوریترین اولویت کشور را ایجاد همبستگی اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی دانست و گفت: اقتصاد با سرمایهگذاری شکل میگیرد و این سرمایهگذاری نیازمند امنیت، ثبات و اعتماد به بخش خصوصی است.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با اشاره به اینکه نیاز کشور تولید ۲۵ هزار مگاوات برق است ولی میزان ناترازی (تولید و مصرف) ۲۰ هزار مگاوات است، گفت: این در حالی است که وزارت نیرو با ۱۲۲ هزار میلیارد تومان و وزارت بهداشت با ۹۹ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل دولت چهاردهم شد.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: بررسی علل، عوامل و ابعاد مختلف حادثه بندر شهید رجایی در حال انجام است و نتایج بررسی ها پس از نهایی شدن، توسط وزیر کشور و مسئول کمیته بحران به اطلاع مردم خواهد رسید.