معاون نخستوزیر چین در دیدار با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور بر آمادگی خود برای ارتقای همکاریهای علمی و فناوری با ایران در چارچوب طرح «ابتکار یک کمربند و یک جاده» تأکید کرد.
معاون علمی رئیسجمهور در آیین افتتاحیه نمایشگاه ایرانهلث ۱۴۰۴ از اجرای دو طرح حمایتی برای افزایش پروژههای تحقیق و توسعه و ارتقای کیفیت تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: کیفیت و روزآمدی نوآورانه تجهیزات پزشکی، از اهمیت بالایی برخوردار است و بر همین اساس، معاونت علمی، حمایتهای ویژهای را با هدف بهروز نگهداشتن این صنعت و تقویت رقابتپذیری آن در سطح بینالمللی ارائه میکند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به ضرورت تسریع روند صدور مجوز برای شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت، اعلام کرد: این شتاب نباید باعث کاهش دقت و کیفیت در ارزیابی محصولات شود، ولی در معاونت علمی طرحهای حمایتی برای ارتقاء سطح تحقیق و توسعه در شرکتهای تولید تجهیزات پزشکی تعریف شده است.
معاون علمی رئیسجمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح رویههای سلیقهای در تصمیمگیریها، گفت: گفتوگوی نهادهای متولی با کسبوکارها باید از جنس حل مسئله باشد، نه چالشسازی؛ ما در معاونت علمی با تمام توان، مسائل استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان را پیگیری میکنیم تا به نتیجه برسد.
تفاهمنامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران امضا شد.
رییس مرکز راهبردی ستادهای ویژه توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از افزایش تعداد ستادهای راهبردی معاونت علمی خبر داد و گفت: با اضافه شدن دو ستاد «افتا و امنیت سایبری» و «هوش مصنوعی» تعداد ستادهای این معاونت به عدد ۱۰ رسید و با مصوبه هیات دولت، هوش مصنوعی دارای ستادی ذیل معاونت علمی میشود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان، روز سهشنبه گفت: در دور جدید و مسیر تازه بنیاد ملی نخبگان، استعدادهای برتر و نخبه نه فقط بر پایه افتخارات گذشته بلکه با توجه به میزان اثربخشی و رفع مسائل، سنجش و ارزیابی میشوند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور گفت: چنانچه از امروز شروع نکنیم و داده های محوری حول هوش مصنوعی و سلامت جمع آوری نشود، عملا کاری نمی شود انجام داد و کشور به لحاظ تکنولوژی در حوزه سلامت دچار عقب ماندگی خواهد شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در جمع مدیران شتابدهندههای فناوری غرب کشور، بر نقش کلیدی این نهادها در کاهش ریسک نوآوری و تکمیل زنجیره تبدیل ایده به محصول تأکید کرد.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، در راستای تکلیف دولت به دستگاههای اجرایی مبنی بر حرکت بهسوی خودتأمینی انرژی الکتریکی و ترویج فرهنگ بکارگیری انرژیهای تجدیدپذیر و پاک، نیروگاه خورشیدی ۴۰ کیلوواتی را با استفاده از پنلهای پیشرفته شرکت دانشبنیان ایرانی در پشتبام ساختمان اصلی خود راهاندازی کرده است.
با امضای تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و صندوق توسعه ملی، فصل جدیدی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان گشوده شد. معاون علمی رئیسجمهور، از همسویی این اقدام با شعار سال ۱۴۰۴ و تزریق ۱.۲ همت سرمایه به حوزههای نوآوری با اولویت هوش مصنوعی خبر داد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهوری با تاکید بر اینکه توسعه فناوری کوانتوم از مهمترین اولویتهای علمی دولت چهاردهم است، گفت: برنامه ملی کوانتوم تا اواسط خرداد ماه جاری مصوب میشود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور، از آغاز فرآیند حمایت از پروژههای دانشگاهها برای ایجاد و توسعه دستیار هوش مصنوعی دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها، خبر داد و افزود پس از بررسی و ارزیابی تخصصی طرحهای ارسالی دانشگاهها برای پیادهسازی دستیار هوش مصنوعی در دستگاههای اجرایی، مسیر توسعه این ابزارها بر بستر «سکوی ملی هوش مصنوعی» هموار شده است.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشگاه غدد و متابولیسم تفاهمنامهای سهجانبهای را با هدف توسعه هوش مصنوعی در زمینه سلامت امضا کردند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به جایگاه نخبگان، بر تلاش برای نقشآفرینی بیشتر این قشر در توسعه کشور تاکید کرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از ابلاغ سند معماری هوش مصنوعی به دستگاههای اجرایی مرتبط خبر داد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، طی حکمی، دامون رزمجویی را به سمت سرپرست ستاد «توسعه اقتصاد دانشبنیان علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی» منصوب کرد.
رئیس جمهور با صدور حکمی حسین افشین را با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریت و سوابق اجرایی به سمت «معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور» منصوب کرد.