پیشروی چین در شبکه انرژی عراق

اندیشکده شورای آتلانتیک زمینه‌ها و دلایل یک پدیده را بررسی کرد؛

پیشروی چین در شبکه انرژی عراق

در حالی‌ که شرکت‌های آمریکایی تلاش می‌کنند حضورخود در صنعت انرژی عراق را پررنگ‌تر کنند، چین بی‌سروصدا اما قدرتمند جای پای خود را در یکی از استراتژیک‌ترین بخش‌های اقتصاد عراق تثبیت کرده است.

جهان

نگاه منطقه به بغداد است

کارشناسان شورای آتلانتیک به ۱۰ پرسش درباره انتخابات عراق پاسخ گفتند؛

نگاه منطقه به بغداد است

تنها ۳ روز تا انتخابات پارلمان عراق باقی مانده، تا سرنوشت هزاران نامزد احزاب مختلف برای به دست آوردن کرسی‌های پارلمان مشخص شود.

جهان

ائتلاف‌ها در صف انتخابات؛ السودانی و مخالفانش در دو قطب شیعی

آغاز رقابت‌های انتخاباتی در عراق؛

ائتلاف‌ها در صف انتخابات؛ السودانی و مخالفانش در دو قطب شیعی

در آستانه انتخابات پارلمانی عراق، ائتلاف‌های شیعی از جمله «سازندگی و توسعه» به رهبری السودانی و «دولت قانون» به رهبری نوری المالکی با فهرست‌های مستقل و چهره‌های شناخته‌شده وارد رقابت شده‌اند.

جهان

السودانی: عراق در مسیر توسعه، دیپلماسی و مقابله با تجاوز است

در گفتگو نخست‌وزیر عراق با الجزیره مطرح شد؛

السودانی: عراق در مسیر توسعه، دیپلماسی و مقابله با تجاوز است

نخست‌وزیر عراق در گفت‌وگویی با الجزیره از دوران سخت زندگی‌اش در نظام دیکتاتوری پیش از ۲۰۰۳ گفت و تأکید کرد که عراق امروز شاهد تحولی بی‌سابقه در خدمات، مبارزه با فساد و بازگرداندن اموال سرقت‌شده است. او ضمن محکومیت تجاوز اسرائیل به قطر، خواستار تشکیل ائتلاف امنیتی اسلامی شد و از تلاش‌های بغداد برای میانجی‌گری در پرونده هسته‌ای ایران خبر داد.

جهان

از فتوای جهاد تا بن‌بست قانون؛ حشد الشعبی در تقاطع سیاست و امنیت

چالش اصلاح قانون حشد الشعبی در عراق پسا داعش؛

از فتوای جهاد تا بن‌بست قانون؛ حشد الشعبی در تقاطع سیاست و امنیت

حشد الشعبی همچنان نماد مقاومت مردمی علیه داعش است اما تلاش‌ها برای اصلاح قانون آن، عراق را وارد جدالی پیچیده کرده؛ مسیری که معلوم نیست به بازتعریف موقعیت این نهاد نظامی منتهی می‌شود یا مقدمه‌ای برای تغییر در ساختار امنیتی کشور است.

جهان

عراق کاردار سفارت آمریکا را احضار کرد

عراق کاردار سفارت آمریکا را احضار کرد

نخست وزیر عراق با احضار کاردار سفارت آمریکا در بغداد، به وی اعلام کرد که عراق قاطعانه با استفاده از خاک یا حریم هوایی خود برای انجام یا تسهیل هرگونه اقدام تجاوزکارانه علیه هر یک از کشورهای همسایه‌ مخالف است.

جهان