
با اعلام استانداری، دورکاری کارمندان تهرانی تا ۴ تیر تمدید شده و بانک ها نیز تا چهارشنبه به صورت ۵۰ درصد شعب فعالیت خواهند کرد.

ساعت پایان پذیرش و پردازش دستور پرداخت در سامانه ساتنا از ساعت «۱۳:۳۰» به «۱۱:۳۰» کاهش یافت و دستور پرداختهای بین بانکی (B۲B) نیز به ساعت «۱۲:۰۰» تغییر پیدا کرد.

طبق اعلام شورای هماهنگی بانکها از فردا ۳۱ خرداد ماه ۵۰ درصد شعب منتخب بانکهای تهران دایر است.

شورای هماهنگی بانکها نحوه فعالیت شعب بانکها در شهر تهران در هفته آینده (۳۱ خرداد الی ۵ تیرماه) را اعلام کرد.

بانکهای تهرانی امروز با ۵۰ درصد شعب خود به شهروندان خدمات بانکی ارائه میدهند.

شورای هماهنگی بانکهای دولتی اعلام کرد: با توجه به تعطیلی بازار بورس تهران فردا چهارشنبه ۲۸ خردادماه، پنجاه درصد شعب بانک های عضو این شورا در شهر تهران دایر هستند.

رئیسکل بانک مرکزی با حضور سرزده در برخی شعبات بانکی در سطح شهر تهران، ضمن بررسی روند ارائه خدمات به مردم از نزدیک در جریان فعالیتها، نحوه ارائه خدمات بانکی و عملکرد خودپردازها و شعبات قرار گرفت.