امروزه استفاده نوجوانان از شبکههای اجتماعی به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره آنها تبدیل شده است؛ اما این عادت دیجیتال، در برخی گروهها ممکن است اثراتی فراتر از سرگرمی داشته باشد.
مدتی پیش یکی از شهروندان با مراجعه به مراجع قضایی و پلیس فتا اعلام کرد فردی در یکی از شبکههای اجتماعی با استفاده از چندین حساب کاربری، اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی کرده است.
صفحه رسمی فدراسیون فوتبال کشورمان، تصویری با عنوان تا ابد خلیج فارس منتشر کرد.
درحالیکه امدادگران خودشان را به آب و آتش میزدند، برخیها به قصد روایتگری ماجرا دوربین به دست و قلم به دست شده و خیلی از مردم برای اهدای خون صف کشیده بودند،برخیها هم به بهانه «همدردی» و اطلاعرسانی دنبال هدف همیشگیشان بودند: جذب دنبالکننده بیشتر.
در این گزارش نشان میدهد که دنبال کردن ریلزها سبب از دست دادن تمرکز ما برای انجام کارهای عمیق میشود مثل تمرکز برای تماشای فیلم یا کتاب خواندن و یا کارهای عمیق.
رئیس نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: یکی از آسیبهای نوظهور، حضور روانشناسنماها در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام است؛ این افراد بدون داشتن صلاحیت علمی توصیههای روانشناختی میکنند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از دستگیری متهمی که اقدام به تبلیغ و فروش مواد توهم زا و روانگردان«گل» در فضای مجازی میکرد، خبر داد.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا، گفت:با نزدیک شدن به ایام برگزاری کنکور، برخی کلاهبرداران سایبری از این شرایط سوءاستفاده کرده و از داوطلبان و خانوادههای آنها کلاهبرداری میکنند.
شرکت متا، مالک اینستاگرام، اعلام کرده که در چارچوب برنامههای جدید خود برای محافظت بیشتر از نوجوانان در فضای مجازی، استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی کاربران کمسنوسالی که هنگام ثبتنام دروغ گفتهاند را آغاز کرده است.
متا دامنهی استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی کاربران نوجوان در اینستاگرام را گسترش داده است و در برخی موارد، تنظیمات حساب کاربری آنها را بهصورت خودکار تغییر خواهد داد. .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت چهاردهم طبق فرآیند تعریف شده از طریق اجماع و همگرایی بین نگاههای مختلف همچنان به مذاکراتش برای رفع محدودیتها ادامه میدهد و حتما به وعدههایش عمل میکند.
«چتجیپیتی» در ماه مارس بدون احتساب بازیها، به پردانلودترین اپلیکیشن جهان تبدیل شد و در صدر رقبای رتبه اول مانند «اینستاگرام» و «تیکتاک» قرار گرفت.
دختران تیم ملی بسکتبال که به خاطر انتشار یک ویدئو صفحه اینستاگرام آنها بسته شده بود از پیگیریهای عارف برای رفع مسدودی صفحههای اینستاگرام، تشکر کردند.
با گسترش شبکههای مجازی که «زندگیهای اسلایسی» را به نمایش میگذارد «شادیهای ویترینی» رواج پیدا کرده و شادمانی به کلیشهای بدل شده که در آن «دوپینگ شادمانی» عرضه و مصرف میشود، در حالی که سرشت اصلی شادمانی در پس این پردهها پنهان مانده است.
باشگاه استقلال با ارسال یک ایمیل به کنفدراسیون فوتبال آسیا به عدم استفاده از تصاویر پیشکسوتان این باشگاه در پوستر نوروزی AFC اعتراض کرد.
رئیس پلیس فتا استان همدان از شناسایی و دستگیری گرداننده یک صفحه اینستاگرامی که با انتشار کلیپ غیراخلاقی از یک کودک، موجب جریحهدار شدن اذهان عمومی و تحریک احساسات مردم شده بود، خبر داد.
این سالها فضای مجازی به خصوص اینستاگرام سلطه عجیبی روی زندگیها داشته و سال ۱۴۰۳ کلی ویدئو توی این فضا داشتیم که بعضی از اونا خیلی وایرال شد، حالا ما ۴ تا از این کلیپهای جنجالی را معرفی خواهیم کرد.
دادههای یک پژوهش نشان میدهد اینستاگرام در پنج سال اخیر در عین حال که محبوبیت صفحههای مذهبی و مرجعیت صفحههای پرمخاطب داخلی در آن بیشتر شده، وضعیت سیاسیتری به خود گرفته است.
اپلیکیشن Edits اینستاگرام که بهعنوان رقیبی برای کپکات معرفی شد، با تأخیر دردسترس کاربران قرار خواهد گرفت.
زندگی دیجیتال بخشی از روزمره ما شده، اما چند نفر حواسشون هست که همین حضور ساده توی شبکههای اجتماعی چطور میتونه اطلاعات شخصیشون رو لو بده؟ حفاظت از هویت آنلاین دیگه یه انتخاب نیست، یه ضرورته!