تصویربرداری سریال ۲۶ قسمتی «رویای ریحانه» به عنوان نخستین سریال در حوزه فرزندآوری، به نیمه راه رسید. این مجموعه با مشارکت خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تهیهکنندگی احمد نوجوان در حال تولید است.
«باشگاه تولید»، مجموعه مستند «ابرسازه های ایران» و «کارخنده» سه برنامهای هستند که از شبکه یک سیما روی آنتن میروند.
فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن گوناگونی پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ فروردین ماه از شبکههای سیما روی آنتن میروند.
برنامه «شوخیشوخی» به کارگردانی محمد لقمانیان، برنامهای گفتوگومحور است که در آن به جای شهرگان (سلبریتیها)، عروسکها حضور دارند. این برنامه که این روزها سومین فصل آن از شبکه سه سیما روی آنتن میرود، همراه با تغییراتی بوده که تلاش شده تا مخاطبان قدیمی و جدید را همراه سازد.
گریمور سریال پایتخت ۷ عکسهایی از بازیگران این سریال در اتاق گریم را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد.
یک منتقد سینما و تلویزیون با بیان اینکه تلویزیون همچنان برای جامعه پیشرفته امروزی کهنه برنامهسازی میکند، درباره ویژهبرنامههای نوروز ۱۴۰۴ با اشاره به سریال «پایتخت»، اظهار کرد: با پخش این مجموعه، تلویزیون از این رو به آن رو شد. گویی انقلابی اتفاق افتاد. هرچند آمدن «پایتخت» نشان میدهد در این چند سال تلویزیون در زمینه جایگزینی بِرندهایش کوتاهی کرده است.
«پایتخت»به دوازدهمین قسمت از ماجراهای نقی معمولی و خانواده معمولیاش رسید و پخش یکی از محبوبترین سریالهای تاریخ رسانههای دیداری کشور بار دیگر ثابت کرد «تلویزیون» بهرغم همه عوامل کاهنده مراجعه و تنزلدهنده شمار مخاطبانش، همچنان ظرفیت جذب بیننده دارد و دو سر قلاب جذابیت و فراگیری رسانه که کنار هم قرار بگیرند، مقصود اصلی از آفرینش اثر رسانهای حاصل و تیر به قلب هدف مینشیند.
سریال پربازیگر «ناریا» به کارگردانی جواد افشار که مضمونی پلیسی دارد، با پایان «پایتخت» روی آنتن میرود.
بازیگر مجموعه تلویزیونی «ناریا» گفت: نقشهای خاکستری یا منفی برای من جذابیت خاصی دارد چون بسیاری از ماها در زندگی فردی خود نیز اینگونه هستیم.
استقبال خیرهکننده از فصل هفتم سریال «پایتخت»، این پرسش را در ذهن تداعی میکند که چرا رسانه ملی در طول سالها، روی برندهایی که خودش تولید کرده خط قرمز کشیده است و چرا حالا برای بازگرداندن آنها به روی آنتن شتاب نمیکند؟
تلویزیون پس از پشت سر گذاشتن سال پُراتفاق ۱۴۰۳ در شش ماه نخست، نیمه دوم سالِ گذشته را کمی آرامتر با تمرکز بر بالا بردن کیفیت آثار تولیدی گذراند. با این همه به اقتضای شرایط رسانه، شش ماه دوم سال ۱۴۰۳ هم چندان از حاشیهها دور نبود.
تغییراتی که منتقدین «پایتخت۷» از آن صحبت میکنند، همگی در این فصل اتفاق افتاده تا تنابنده و تیمش ضمن حرکت بر روی ریل مسائل روز زمانه خویش، بر تصویر خانوادهای ایرانی تاکید کنند که هنوز دغدغه کنار هم بودن دارند.
بعد از پخش قسمت اول سریال «پایتخت۷» در شامگاه شنبه، ۴ فروردین ۱۴۰۴، موج نظرات کاربران فضای مجازی به ویژه توییتر فارسی آغاز شد.
الهام غفوری از جمله تهیهکنندگان مطرح تلویزیون و سینمای ایران به شمار میرود که سریال پایتخت را تهیه کرده است.
رئیس مرکز سیمافیلم مطرح کرد: برنامهریزیهای انجامشده سبب شده تولیدات سیمافیلم بیش از گذشته بهسوی افزایش کیفیت حرکت کنند.
با پایان تعطیلات نوروز، زمان پخش سریال «خجالت نکش» تغییر کرد.
پایتخت هفت را فقط نمیتوان یک سریال تلویزیونی دانست که این سریال، خود تلویزیون را از بحران مخاطب دستکم به شکل موقت نجات داد و بار دیگر پای تماشای تلویزیون کشاند.
عیدی شبکه های یک، دو، چهار، تهران، نمایش، افق، کودک، امید، سلامت و فراتر در ایام نوروز، سبدی رنگارنگ از فیلم های جدید برای مخاطبان خود است.
فیلم سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن در روز شنبه ـ ۹ فروردین ماه ـ از شبکههای سیما روی آنتن میرود.