نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری در ۳۰ دی

نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری در ۳۰ دی

آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: فعالیت آموزشی در مقطع ابتدایی شهرستان کوهرنگ به‌صورت غیرحضوری و کودکستان‌ها تعطیل است و سایر مقاطع تحصیلی در این شهرستان با یک ساعت تأخیر فعالیت آموزشی خود را آغاز خواهند کرد.

استان‌ها

۴۵ درصد مهارت‌آموزان کشور وارد بازار کار می‌شوند

معاون وزیر تعاون :

۴۵ درصد مهارت‌آموزان کشور وارد بازار کار می‌شوند

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه اشتغال‌پذیری مهارت‌آموزان در استان‌های مختلف متفاوت است گفت: در برخی استان‌ها بیش از ۸۰ درصد مهارت‌آموزان وارد بازار کار می‌شوند، در حالی‌که این رقم در برخی استان‌ها کمتر از ۱۰ درصد است و به‌طور میانگین حدود ۴۵ درصد مهارت‌آموزان کارجوی کشور جذب بازار کار می‌شوند.

اقتصاد

رویکرد دولت چهاردهم توجه به معیشت مردم و تمرکز بر مناطق محروم است

معاون رییس‌جمهور:

رویکرد دولت چهاردهم توجه به معیشت مردم و تمرکز بر مناطق محروم است

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی گفت: رویکرد اصلی دولت چهاردهم توجه به استان‌ها و معیشت مردم است، به‌ویژه استان‌هایی که به اندازه کافی از امکانات و منابع برخوردار نیستند.

دولت

سقوط مینی‌بوس پنج کشته و ۱۳ مصدوم برجا گذاشت

در گردنه چری کوهرنگ ؛

سقوط مینی‌بوس پنج کشته و ۱۳ مصدوم برجا گذاشت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری گفت: بر اثر سقوط یک دستگاه مینی‌بوس به دره در گردنه چری بخش صمصامی شهرستان کوهرنگ، پنج نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر دیگر مصدوم شدند.

جامعه

۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر هدف‌گذاری شده است

رییس سازمان برنامه و بودجه:

۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر هدف‌گذاری شده است

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، تولید ۱۲ هزار مگاوات برق پیش‌بینی شده بود اما اکنون هدف‌گذاری برای تولید ۳۰ هزار مگاوات در دستور کار قرار دارد.

دولت