یک مقام مسئول صنفی خبر داد؛

ارزآوری ۲.۵ میلیارد دلاری کشور از صادرات قیر

صنعت

360
ارزآوری 2.5 میلیارد دلاری کشور از صادرات قیر

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آسیا پالایش ارس گفت : شركت‌ آسیا پالایش ارس به‌ عنوان‌ يكی‌ از بزرگ ترین شركت های‌ تولیدکننده قیر در شمال غرب کشور با ۱۰ سال سابقه کار مستمر سالانه ظرفیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار تن قیر با بالاترین گرید مرکز تحقیقات راه و شهرسازی تولید می‌کند.

به گزارش ایران؛ رضا نوراللهی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آسیا پالایش ارس، اظهارداشت: شرکت آسیا پالایش ارس واقع در منطقه آزاد ارس در سال ۱۴۰۰ توسط ریاست جمهوری افتتاح شد.

وی تصریح کرد: شركت‌ آسیا پالایش ارس به‌ عنوان‌ يكی‌ از بزرگ ترین شركت های‌ تولیدکننده قیر در شمال غرب کشور، دارای ۱۰ سال سابقه کار مستمرمی باشد. تاجایی که این شرکت سالانه ظرفیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار تن قیر با بالاترین گرید مرکز تحقیقات راه و شهرسازی تولید می‌کند.

نوراللهی ابرازداشت: ما در سال ۱۴۰۲ عنوان صادرکننده برتر کشور و در سال ۱۴۰۳ لوح سرمایه‌گذار برتر را از معاونت ریاست جمهوری دریافت کردیم.

وی ادامه داد: شرکت‌ها آسیا پالایش ارس بالغ بر ۱۰۰ نفر پرسنل داشته و همچنین چندین شرکت در استان کرمان و کشور عمان در زیرمجموعه خود دارد که با وجود مشکلات بسیار در زمینه صادرات انتظار حمایت از ارگان‌های ذی‌ربط را داریم.

رئیس هیئت مدیره شرکت آسیا پالایش ارس خاطرنشان کرد: شرکت‌های تولیدی قیرساز سالانه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار صادرات از محل قیر ارزآوری برای کشور دارند که متاسفانه بخاطر تعهدات ارزی حاصله، در حال حاضر صادرات به زیر یک میلیون دلار کاهش یافته است.

نوراللهی ادامه داد: براساس مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۴۰۱ قیر بعنوان فرآورده خام و نیمه خام اعلام شده که این امر مشکلات متعددی برای ما بوجود آورده است، از جمله اینکه نمی‌توانیم در مقابل صادرات واردات انجام دهیم و از سوی دیگر شرکت آسیا پالایش ارس مشمول مالیات شده است.

 وی افزود : ما  از مسئولان درخواست داریم واردات در برابر صادرات برای صادرکنندگان قیر به مانند  دوسال قبل برای ایفای تعهدات ارزی باشد  تا تراز صادراتی از محل صادرات قیر وارز آوری برای میهن عزیزمان داشته باشیم. صادرات قیر با این قانونی که از سال ۱۴۰۲ وضع شد ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده وارز آوری برای کشور هم کاهش پیدادکرده است.

نوراللهی درپایان سخنان خود گفت: شرکت‌هایی که از مرکز تحقیقات گرید دریافت کرده‌اند، می‌توانند نسبت به کیفیت کالای خود از ظرفیت تولید مناسب استفاده کنند و شرکت‌هایی که گرید بالاتر دارند، مسلماً آزمایشگاه‌های بهتر و کنترل کیفی بهتری نیز دارند که امتیاز بالایی و به همان نسبت شرکت‌هایی که گرید پایین‌تری دارند، کنترل کیفی مطلوبی نیز ندارند و از آنجا که ما سنگربان جنگ اقتصادی هستیم، می‌توانیم با حمایت مسئولین به اقتصاد کشور کمک کنیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار صنعت