دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای دیدار و گفتگو با ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه وارد پایگاه المندورف-ریچاردسون در شهر آنکوراج در ایالت آلاسکا شد تا با همتای روس خود درباره جنگ اوکراین گفتوگو کند.
محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور در تماسهای تلفنی جداگانه با استانداران استانهای مرزی خدمترسان به زائران اربعین حسینی، ضمن عرض خداقوت و قدردانی از زحمات شبانهروزی آنان به ویژه در روزهای منتهی به اربعین، بر ضرورت تداوم ارائه خدمات تا بازگشت آخرین زائر از عراق و رسیدن به منزل تأکید کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در آستانه دیدار خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه درآلاسکا گفت: اگر دیدار با پوتین خوب پیش نرود، «کنار خواهم کشید».
۲ نهاد امدادرسان و حقوق بشری بین المللی امروز جمعه از تداوم مانع تراشی رژیم صهیونیستی در روند ورود کمک ها به نوار غزه، حمله عمدی این رژیم به نیروهای تامین کننده امنیت کاروان های حامل کمک ها و شهادت دستکم یکهزار و ۷۶۹ نفر از فلسطینیان منتظر دریافت کمک به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست خبر دادند.
معاون اول رئیس جمهور گفت: اقتصاد منطقه میتواند مکمل یکدیگر باشد و ما به این کشورها در بخشهای مختلف نیاز داریم و آنان نیز به تولیدات علمی، فناوری و صنعتی جمهوری اسلامی ایران نیاز دارند.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت افزایش حجم مبادلات تجاری در پرتو اراده رهبران سیاسی ایران و قرقیزستان، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علاقمند به توسعه روابط با قرقیزستان توجه به ظرفیت های و زمینه های موجود میان دو کشور است.
مرحله نهایی لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور گرامیداشت شهدای اقتدار و یادواره کشتی گیر شهید شاهرخ ضرغام از صبح امروز جمعه در شهر تنکابن استان مازندران برگزار شد.
دادستان کل واشنگتن از دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شکایت کرد و انتصاب مقامات جدید پلیس این ایالت را غیرقانونی و بزرگترین تهدید علیه حاکمیت داخلی واشنگتن دانست.
روابط عمومی بیمارستان شهید سلیمانی فردیس استان البرز با تکذیب یک خبر در خصوص قطعی آب و تعطیلی اتاق عمل این بیمارستان اعلام کرد: مطالب منتشرشده مبنی بر ایجاد اختلال در خدمترسانی و توقف اعمال جراحی به دلیل قطعی آب، کذب و خلاف واقع است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به کاهش ۵۵ دلاری بهای اونس جهانی طلا طی هفته گذشته، از رشد قیمت انواع سکه و طلا در بازار داخلی خبر داد و نوسانات بازار ارز و تحولات سیاسی–اقتصادی منطقهای را مهمترین عوامل این افزایشها معرفی کرد.
مقامات محلی پاکستان امروز (جمعه) اعلام کردند که در ۲۴ ساعت گذشته، پس از وقوع سیل و رانش زمین ناشی از بارانهای شدید در مناطق شمالی و شمال غربی این کشور، دست کم ۲۵ نفر از جمله زنان و کودکان، کشته و هشت نفر دیگر نیز زخمی شدند.