صحرایی: هدف پروژه مهر خلق مدرسه‌ای شاد برای دانش‌آموزان است

صحرایی: هدف پروژه مهر خلق مدرسه‌ای شاد برای دانش‌آموزان است

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه هدف اصلی پروژه مهر خلق مدرسه‌ای شاداب و ماندگار برای دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی است، گفت: این پروژه نماد برنامه‌ریزی، سازماندهی و ارزشیابی در راستای حداکثر کارآیی و اثربخشی است.

نرخ دلار مبادله‌ای ثابت ماند

نرخ دلار مبادله‌ای ثابت ماند

تهران- ایرنا- قیمت دلار در معاملات امروز (چهارشنبه، ۲۰ تیرماه) مرکز مبادله ارز و طلای ایران نسبت به روز گذشته (سه‌شنبه) ثابت ماند و در نرخ ۴۶ هزار و ۴۵۹ تومان معامله شد.

دولتمرد

دولتمرد

در ۵۰ روز اخیر که ایران روزهای ویژه‌ای را سپری کرد، یک اسم بارها تکرار شد: محمد مخبر. مخبر در دولت سیزدهم فراتر از معاون اول رئیس‌جمهور، فرمانده اقتصادی دولت هم بود. این مسئولیتی بود که از سوی شهید رئیسی به او تفویض شده بود تا جهش‌های اقتصادی و اقدامات انقلابی دولت در حوزه‌های کلان اقتصادی، همچون گاز، پتروشیمی، خنثی‌سازی تحریم‌ها و طرح‌های آبرسانی با جدیت بیشتری دنبال شود. مخبر که به گواه آمارها و عملکرد دولت سیزدهم در این مسئولیت به‌خوبی عمل کرده بود، پس از حادثه سقوط بالگرد و شهادت شهدای خدمت، مسئولیت سنگین‌تری را بر دوش گرفت. او در غیاب شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، سرپرست قوه مجریه و رئیس دولت بود. اکنون و در شرایط جدید، نقش او جدی‌تر، مسئولیت او مضاعف و کار او بیشتر شده بود.

افت شاخص بورس

افت شاخص بورس

بازار سرمایه در آخرین روز کاری هفته با کاهش مواجه شد؛ به طوری که شاخص کل با افت ۷۸۱۰ واحد به رقم دو میلیون و ۲۰۹ هزار واحد رسید.

درس‌هایی از حر بن یزید ریاحی در واقعه کربلا

کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با «ایران آنلاین» مطرح کرد؛

درس‌هایی از حر بن یزید ریاحی در واقعه کربلا

حجت‌الاسلام محمدباقر مشکاتی درباره شخصیت حر بن یزید ریاحی و نقش وی در واقعه کربلا توضیحاتی را ارئه کرده است.

برج میلاد سیاه پوش شد

برج میلاد سیاه پوش شد

همزمان با آغاز ماه محرم پایتخت رنگ و بوی محرم به خود گرفته است و برج میلاد نیز به عنوان یادمان ملی ایرانیان همسو با تمام شهروندان عزادار، سیاه پوش شده است.

آرشیو تاریخی