در شهریار اتفاق افتاد؛
پلمب چند استخر عمومی به دلیل رعایت نشدن استانداردهای بهداشتی
جامعه
100821

شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار از پلمب چند استخر عمومی به دلیل آلودگی آب و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی خبر داد و از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف در این زمینه را گزارش کنند.
ایران آنلاین: سعید شیخ غلامی روز دوشنبه از پلمب چندین استخر شنا به دلیل آلودگی آب و عدم رعایت استانداردهای لازم خبر داد.
به گزارش ایرنا، وی افزود: این اقدام در پی بازرسیهای منظم و هر ۱۵ روز یکبار از ۱۶ استخر فعال در این شهرستان صورت گرفته است.
شیخ غلامی گفت: بازرسیها شامل کنترل کیفیت آب، از جمله سنجش کلر، pH، کدورت و نمونهبرداری میکروبی و همچنین بررسی بهداشت محیط و فردی است.
وی در ادامه با هشدار به اماکن ورزشی، در صورت مشاهده هرگونه نقص بهداشتی، ابتدا اخطار غیربحرانی با مهلت مشخص صادر میشود و در صورت عدم رفع نقص، اخطار پلمب صادر و استخر پس از ۴۸ ساعت پلمب میگردد.
همچنین در مواردی که کیفیت آب غیر استاندارد باشد، اخطار بحرانی صادر و استخر بهطور فوری پلمب خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، گزارشات خود را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت با شماره تماس ۱۹۰، سامانه شبکه با شماره ۶۵۲۲۱۲۱۶ و یا از طریق وبسایت شبکه به آدرس https://shahriar.iums.ac.ir/ ثبت کنند.
شهرستان شهریار در غرب استان تهران واقع شده است.
انتهای پیام/