فرمانده مرزبانی کردستان:

۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین شهید شدند

جامعه

101602
۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین شهید شدند

سردار فرج رستمی از شهادت ۲ تن از مرزبانان آن فرماندهی در اثر انفجار مین‌های بجا مانده از جنگ تحمیلی در حوزه مرکز گروهان دره نخی هنگ مریوان خبر داد.

ایران آنلاین: سردار فرج رستمی اظهار کرد: ظهر امروز ۲ تن از مرزبانان  گروهان مرزی دره نخی هنگ مریوان حین پایش و مراقبت از نوار مرز، بر اثر انفجار مین های بجا مانده از دوران دفاع مقدس به شهات رسیده و ۲ تن دیگر مجروح شدند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در این حادثه متاسفانه سربازان وظیفه "محمدرضا حریت پسند"  اهل شهرستان قروه و  "صهیب عزیزی" اهل شهرستان بانه  به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و سرگرد "امان اله عبدالهی" اهل شهرستان خمین و سرباز وظیفه "سوران شریفی" اهل شهرستان بانه مجروح و به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی ضمن تبریک و تسلیت به خانواده این شهدای والامقام و همرزمانشان، اضافه کرد: سلحشوران مرزبانی جانانه از مرزها دفاع می کنند و قطعا راه این شهیدان بزرگوار و دیگر شهدا در دفاع از کشور و ارزش های نظام و انقلاب ادامه دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه