کویت و عراق حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کردند

جهان

104434
کویت و عراق حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کردند

کویت و عراق با محکوم کردن جنایت حملات رژیم صهیونیستی به ایران، این حملات را نقض آشکار همه قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی، تجاوز آشکار به حاکمیت ملی ایران و به خطر انداختن امنیت و ثبات منطقه دانستند.

ایران آنلاین: به نقل از خبرگزاری کویت، وزارت خارجه این کشور در بیانیه‌ای با محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، این حملات را نقض آشکار همه قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی، تجاوز آشکار به حاکمیت ایران و به خطر انداختن امنیت و ثبات منطقه دانست.

این وزارتخانه افزود: دولت کویت بار دیگر از جامعه بین‌المللی به ویژه شورای امنیت می‌خواهد تا مسئولیت‌های خود را در متوقف کردن این تخلفات به گونه‌ای که امنیت و ثبات منطقه حفظ شود را بر عهده بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این پیوند، شرکت هواپیمایی کویت نیز با اشاره به اینکه به طور مداوم اوضاع فعلی منطقه را زیر نظر دارد، افزود: عملیات پروازی این شرکت طبق برنامه‌های از پیش تعیین شده به طور عادی در حال انجام است.

این شرکت افزود: بخش‌های عملیاتی با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند و برای هر موقعیتی که نیاز به اجرای برنامه‌های جایگزین باشد، مطابق با استانداردهای امینتی آماده هستند.

عراق: اقدامات بازدارنده بین المللی برای تجاوزات رژیم اسرائیل ضروری است

دولت عراق نیز با صدور بیانیه‌ای تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به خاک ایران در سحرگاه جمعه را محکوم کرد و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و تهدید مستقیم صلح و امنیت جهانی دانست.

در این بیانیه آمده است: دولت جمهوری عراق با شدیدترین لحن، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه خاک جمهوری اسلامی ایران را محکوم می‌کند.

دولت عراق افزود: این تجاوز، نقض آشکار اصول اساسی حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد است و تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی محسوب می‌شود به‌ویژه اینکه در دوره مذاکرات ایران و آمریکا رخ داده است.

دولت عراق با اشاره به اینکه صدور بیانیه‌های محکومیت صرف، دیگر کافی نیست بلکه اتخاذ اقدامات بازدارنده بین‌المللی ضروری است، هشدار داد که استفاده از زور، پایه‌های روابط بین‌الملل مدرن را تهدید می‌کند.

عراق از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا بصورت فوری تشکیل جلسه دهد تا اقدمات قاطع برای جلوگیری از تجاوز رژیم صهیونیستی و تضمین‌عدم تکرار آن برداشته شود.

بیانیه دولت عراق تاکید کرد که اگر سازوکارهای بین‌المللی فعلی ناکارآمد باشند، جامعه بین‌المللی باید گفت و گوی جدی را برای یافتن چارچوب‌های جایگزین که عدالت را محقق و پاسخگویی را اجرا و از ثبات جهانی محافظت می‌کنند، آغاز کند.

در این بیانیه بر پایبندی کامل دولت عراق به اصول حاکمیت ملی، اتخاذ گفت و گو و روش‌های مسالمت‌آمیز برای حل اختلافات و مخالفت با استفاده از زور تاکید شده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های عراق، در این پیوند، عراق حریم هوایی خود را بست و پروازها در همه فرودگاه‌ها را به حالت تعلیق در آورده است.

وزارت حمل و نقل عراق، بامداد جمعه، پس از حملات هوایی اسرائیل به چندین نقطه در ایران، از بسته شدن حریم هوایی عراق و تعلیق ترافیک هوایی در همه فرودگاه‌های سراسر کشور خبر داد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان