روایت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جنگ ۱۲ روزه؛
پاسخ قاطع ایران، توازن نظامی منطقه را تغییر داد/ بر اساس نیاز کشور غنیسازی میکنیم/جنگ ۱۲ روزه یک تلنگر بود
سیاست
109625

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تحلیل غلط رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل، جبهه مقاومت را از چشم ایران میبینند و اگر یمن در حال مبارزه با آنها است یا اگر حزب الله لبنان و حشد شعبی عراق فعالیتی میکنند، آنها معتقدند که این ضربات از سوی جمهوری اسلامی است.
ایران آنلاین: تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، آن هم با حمایت صریح و همهجانبه آمریکا، بیش از آنکه یک درگیری متعارف نظامی باشد، نمود بارز جنگ ترکیبی هوشمند علیه جمهوری اسلامی ایران است. هدف اصلی این جنگ، نه صرفاً ضربهزدن نظامی، بلکه تضعیف امنیت ملی، انسجام اجتماعی، و جایگاه راهبردی ایران در معادلات منطقهای و جهانی است.
به گزارش ایسنا، در این میان، ملت ایران با تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، دوشادوش نیروهای مسلح، پاسخ کوبندهای به این تجاوز دادند و بار دیگر نشان دادند که دشمن در برابر اراده ملت و اقتدار جمهوری اسلامی راهی جز عقبنشینی ندارد.
با وجود این پیروزی، اهمیت «جهاد تبیین» بیش از همیشه احساس میشود؛ چراکه شناخت ابعاد این جنگ و افشای سیاستهای پنهان دشمن، نقشی کلیدی در حفظ هوشیاری جامعه و انسجام ملی ایفا میکند.
علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از «۱۲ روز استقامت» را روایت می کند؛ و تحلیلی تاریخی از جایگاه ایران، هدفگذاری دشمنان، و آینده محور مقاومت دریافت کنیم.
ملت ایران، پرورشیافته مکتب عاشورا
علاءالدین بروجردی با تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) اظهار کرد: مکتب حضرت سیدالشهدا (ع) مملو از درس است و ما، بهعنوان ملت بزرگ ایران، دانشآموخته این مکتب هستیم. راهبرد ما همان جمله زیبای امام حسین(ع) است که فرمودند «هیهات من الذله». بر همین اساس، ملت ایران برخلاف بسیاری از کشورها که ذلت را میپذیرند و سکوت میکنند یا توان مقابله ندارند، ملتی نیست که زیر بار فشار و تهدید باقی بماند.
از محرومیت تا تسلط کامل بر دانش هستهای
وی با اشاره به بومیسازی دانش هستهای در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: غرب طی سالهای متمادی، مراکز هستهای عراق و سوریه را هدف حمله نظامی قرار داد و در مورد لیبی نیز چنین قصدی داشت، اما قذافی تسلیم شد و عملاً عقب نشست. این در حالی است که استفاده از انرژی هستهای، حق مسلم ماست. ما عضو معاهده NPT هستیم و به ساخت سلاح هستهای متعهد ماندهایم؛ اما استکبار جهانی حتی حاضر نیست کشورها از حقوقی که خودشان تدوین کردهاند، بهرهمند شوند.
ممانعت غرب از انتقال فناوری هستهای حتی پیش از انقلاب
وی افزود: حتی پیش از پیروزی انقلاب نیز غرب حاضر به انتقال دانش هستهای به ایران نبود؛ در حالی که رژیم وقت ایران هیچ اختلاف سیاسی با آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان نداشت و همکاری گستردهای در حوزه فناوری هستهای با این کشورها داشت. به گفته دکتر اکبر اعتماد، رئیس وقت سازمان انرژی اتمی، با وجود روابط خوب با غرب، آنان از انتقال دانش هستهای به ایران خودداری کردند.
تجربههای نیمهتمام؛ آغازی برای خودکفایی هستهای
بروجردی ادامه داد: آلمانیها نیروگاه بوشهر را طراحی کردند اما کار را نیمهتمام رها کردند. در دارخوین خوزستان نیز فرانسویها پروژه مشابهی داشتند اما آن هم ناتمام ماند. هرچه در مذاکرات و تعامل با این کشورها تلاش کردیم تا این دانش را به دست آوریم، با ممانعت آنها روبهرو شدیم. در نهایت، خودمان به این دانش دست یافتیم و این در واقع هنر جمهوری اسلامی ایران بود که امروز بر صفر تا صد دانش هستهای مسلط شدهایم.
مشکل اصلی غرب، موجودیت ایران است نه برنامه هستهای
این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه تحمیلشده از سوی رژیم صهیونیستی تأکید کرد: صرفاً موضوع هستهای دلیل تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران نیست؛ در واقع، آنها موجودیت جمهوری اسلامی ایران را یک ساختار سیاسی مزاحم برای طرحهای خود در منطقه میدانند.
ایران، سد راه پروژه «اسرائیل بزرگ» و سلطه منطقهای آمریکا
وی افزود: هدف اصلی آنها، تسلط بر منطقه از طریق رژیم صهیونیستی است. آنها همواره، چه از مسیر زور و چه از طریق فشار، بهدنبال تحقق پروژه «اسرائیل بزرگ» بوده و هستند. در سرزمینهای اشغالی نیز با تخریب خانههای فلسطینیها، کوچ اجباری آنها و اقدامات دیگر، همین مسیر را دنبال میکنند. این اقدامات شامل تلاش برای برقراری روابط سیاسی، تجاری و بازرگانی با برخی کشورها و همچنین افتتاح سفارتخانههای رژیم صهیونیستی در کشورهای مختلف نیز میشود.
بروجردی ادامه داد: در این شرایط، تنها نظام سیاسی در جغرافیای جهان که از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، بدون هیچگونه تغییری در مواضع خود نسبت به فلسطین ایستاده، جمهوری اسلامی ایران است. امروز نیز رهبر معظم انقلاب با همان صلابت و استحکام، مواضع امام خمینی (ره) را تکرار میکنند و مسئله فلسطین همچنان اولویت نخست سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است.
خطای راهبردی تلآویو در مواجهه با ایران
بروجردی با تاکید بر اینکه «در تجاوزی که رژیم صهیونیستی انجام داد خطاهایی محاسباتی جدی وجود داشت»، افزود: اسرائیل، جبهه مقاومت را از چشم ایران میبینند و اگر یمن در حال مبارزه با آنها است یا اگر حزب الله لبنان و حشد شعبی عراق فعالیتی میکنند، آنها معتقدند که این ضربات از سوی جمهوری اسلامی است، آنها بر اساس تحلیلی غلط فکر میکردند که میتوانند با ما مقابله سخت داشته باشند.
حضور ناتو در پشت صحنه جنگ ۱۲ روزه
وی ادامه داد: طبیعتاً آنها به دلیل وابستگی به آمریکا، فرانسه، انگلیس و سایر قدرتهای بزرگ، از تجهیزات و امکانات گستردهای برخوردار بودند. بهنظر من، در این جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، عملاً ناتو در مقابل جمهوری اسلامی قرار داشت؛ با این هدف که ضربهای اساسی وارد کنند و ایران را به عقبنشینی وادار کنند، از تمام توان خود استفاده کردند.
امروز دانش هستهای و پهبادی ما کاملاً بومی است
وی عنوان کرد: ما بر اساس راهبرد قرآنی «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة» (برای مقابله با دشمن، هرچه نیرو در توان دارید را آماده کنید/سوره انفال، آیه ۶۰)، از سالهای طولانی و با رهنمودهای مقام معظم رهبری که نقش اساسی و کلیدی و راهبردی در بالا بردن توانمندیهای نظامی بومی ما داشتند، توان خود را حفظ کردیم و امروز دانش هستهای و پهبادی ما بومی است.
شکست سناریوی فروپاشی داخلی
وی تصریح کرد: آنها تصور میکردند که با وارد کردن ضربات شدید و شهادت فرماندهان عالیرتبه، دانشمندان و حتی مردم عادی در مدتزمانی کوتاه، انسجام داخلی ایران از بین میرود و این گسست، فرصتی برای ادامه مستمر حملات نظامیشان فراهم میکند. آنها فکر میکردند که جمهوری اسلامی در این شرایط توان مقابله ندارد؛ اما با تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری، فرمانده معظم کل قوا ـ که حقیقتاً استثنایی هستند ـ چنین اتفاقی رخ نداد و دشمن در محاسبات خود ناکام ماند.
پاسخ قاطع ایران، معادلات را تغییر داد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: در گذشته، حال و آینده، در کمتر نظام سیاسی در جهان دیده شده که در برابر ضربهای سنگین، ساختار حاکمیتی با چنین طمأنینه و اقتداری عمل کند؛ بهگونهای که بهسرعت فرماندهی تغییر یافته و پرچم بهدست فرمانده جدید سپرده شود.
بروجردی ادامه داد: تنها در ۲۴ ساعت نخست حمله رژیم صهیونیستی، فرمان دفاع از سوی مقام معظم رهبری صادر شد و در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی، ورق بهکلی برگشت.
حمله ایران به «العدید»، پاسخ به اشتباه آمریکا
وی افزود: آنها تصور میکردند با توانمندیها و امکانات گستردهای که در اختیار دارند، میتوانند جمهوری اسلامی ایران را زمینگیر کنند، اما چنین نشد. حتی آمریکا که گمان نمیکرد ایران پاسخی به اقدامات تجاوزکارانهاش بدهد، اشتباه راهبردی رژیم صهیونیستی را تکرار کرد. در واکنش، همانطور که پیشتر نیز اعلام کرده بودیم، ایران پایگاه «العدید» قطر ـ بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه که دارای تجهیزات پیشرفته است ـ را با موشکهای خود هدف قرار داد. این واکنش قاطع، نشان داد که جمهوری اسلامی ایران در دفاع از خود تردیدی ندارد و کاملاً جدی است.
هدف آمریکا تسلط بر منابع انرژی منطقه است
بروجردی ادامه داد: ترامپ، بهعنوان فردی تاجرپیشه، به دنبال گسترش روابط خود با کشورهای منطقه است و برای تحقق این هدف، به فضایی آرام و امنیتی پایدار در منطقه نیاز دارد. طبیعتاً اگر منطقه درگیر بحران و آشوب شود، او به اهداف اقتصادیاش نمیرسد.
وی تأکید کرد: بنابراین به نظر من، علت اصلی تعرض به جمهوری اسلامی ایران، نه یک موضوع خاص، بلکه خودِ موجودیت این نظام و ایستادگی آن در برابر زورگوییهای آمریکا و استعمار نوین است.
این نماینده مجلس ادامه داد: آنها پیشتر از طریق حملات نظامی، با هدف تسلط بر منابع مالی، نفتی و انرژی کشورها، دست به کشورگشایی میزدند. اما جمهوری اسلامی ایران با چنین رویکردی مخالف است، آن را ظلم به جهان اسلام میداند و به همین دلیل در برابرش ایستادگی کرده است.
شکست پروژه آشوب داخلی و حمایت جهانی از ایران
وی با تأکید بر اینکه «پیروز واقعی جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران بود»، گفت: آنها با استفاده از عوامل خودفروخته، تلاش گستردهای در داخل انجام دادند تا شاید مردم را عصبانی کنند و به سمت تقابل با دولت سوق دهند. همچنین امیدوار بودند میلیونها ایرانی مقیم خارج از کشور نیز در کنار صهیونیستها، علیه جمهوری اسلامی موضع بگیرند.
پیشنهاد آتشبس از سوی رژیم صهیونیستی، نشانه شکست راهبردی بود
بروجردی ادامه داد: آنها تصور میکردند ایران توان استمرار دفاع جانانه و مؤثر در عرصه نظامی را ندارد؛ اما تمام این تحلیلها نادرست بود. ورق برگشت و نهایتاً پیشنهاد آتشبس از سوی خودشان مطرح شد؛ این یعنی شکست آنها و پیروزی جمهوری اسلامی ایران.
دیپلماسی پارلمانی، بازوی رسانهای ایران
این نماینده مجلس با اشاره به نقش دیپلماسی پارلمانی در ایجاد محکومیت جهانی علیه جنایات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: از این پس نیز باید روحیه همبستگی ملی را با قدرت حفظ کنیم، چراکه دشمنان با طراحیهای شیطانی بهدنبال تضعیف انسجام داخلی کشور هستند.
وی افزود: امروز باید تلاش کنیم صدای مظلومیت ملت ایران و جنایات رژیم صهیونیستی را به گوش همه کشورها برسانیم و این مهم نیازمند دیپلماسی فعال است که بخشی از آن از مسیر دیپلماسی پارلمانی قابل پیگیری است.
حمایت بیسابقه جهان اسلام از ایران
بروجردی ادامه داد: اینکه امروز برای نخستینبار اتحادیه عرب بهصورت یکپارچه از جمهوری اسلامی ایران حمایت و رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و همچنین در اجلاس اخیر وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در استانبول، چنین مواضعی اتخاذ شده، پدیدههایی نوظهور و بیسابقه هستند.
جهان اسلام، ایران را نماد ایستادگی در برابر تحقیر میداند
وی تصریح کرد: هیچوقت تا این اندازه حمایت از جمهوری اسلامی ایران و محکومیت رژیم صهیونیستی وجود نداشته است. کشورهای اسلامی سالهاست که از سوی این رژیم تحقیر شدهاند؛ از اشغال سرزمینهای مصر و سوریه تا آواره کردن میلیونها فلسطینی. حالا که میبینند کشوری پیدا شده که در برابر رژیم صهیونیستی با صلابت ایستاده و آن را به چالش کشیده، احساس غرور و افتخار میکنند. اگر افکار عمومی جهان اسلام را جدا از کل جهان بررسی کنیم، مشاهده میشود که امروز جمهوری اسلامی ایران از احترام ویژهای برخوردار است.
ما به دنبال ایجاد تنش در منطقه نیستیم
بروجردی در پاسخ به پرسشی درباره دکترین دفاعی جمهوری اسلامی و علت پذیرش آتش بس از سوی ایران با وجود احتمال ایجاد فرصت برای تجدید قوای رژیم صهیونیستی، ضمن تأکید بر اینکه «سیاست نظامی ایران ماهیتی کاملاً دفاعی دارد»، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران بهدنبال ایجاد تنش در منطقه نیست و همانگونه که مشاهده شد، تا زمانی که رژیم صهیونیستی آغازگر حمله نبود، ما نیز هیچ اقدامی انجام ندادیم.
وی افزود: زمانی که طرف مقابل، تسلیم شده، دستها را بالا برده و خواستار توقف درگیریهاست، ادامهدادن جنگ از سوی ما، بهمعنای تمایل به استمرار بحران در منطقه تلقی میشود؛ در حالی که سیاست اصولی ما، چنین نیست.
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: ما بهدنبال منطقهای آرام و باثبات هستیم؛ اما آرامشی که در آن، کشورهای اسلامی در موضع اقتدار و عزت قرار گیرند، نه در موقعیتی از ضعف و انفعال.
احتمال حمله مجدد بعید است، اما آمادهایم
وی درباره احتمال نقض آتشبس از سوی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: بهنظر میرسد که آنها اکنون در مرحله ارزیابی شرایط هستند. با توجه به پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران، حمله مجدد برایشان بهسادگی گذشته نخواهد بود و به همین دلیل، احتمال آغاز عملیات نظامی جدید را بسیار بعید میدانم.
بروجردی ادامه داد: با این حال، باید از هماکنون فرض را بر تکرار احتمالی این اشتباه بگذاریم و تمامی عوامل بازدارنده را فعال کنیم. آمادگی کامل دفاعی ما میتواند مانع از آن شود که دشمن مجدداً دچار همان خطای محاسباتی گذشته شود و بار دیگر جنگی را بر ما تحمیل کند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: در این جنگ، جمهوری اسلامی تعداد قابل توجهی از فرماندهان برجسته و نیروهای مؤثر خود را از دست داد و مجموع شهدای ما به حدود هزار نفر رسید. با این حال، به تعبیر معروف «الخیر فی ما وقع»؛ خیر در آن چیزی است که رخ داده است.
از صدام تا صهیونیستها؛ تکرار یک اشتباه
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در جریان ۸ سال جنگ تحمیلی، صدام با تحریک آمریکا و در یک خطای جدی محاسباتی به ایران حمله کرد و نیروهایش به چند استان کشور نفوذ کردند؛ اما نتیجه نهایی آن، تثبیت و تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران بود. این در حالی بود که در آن دوران، ما حتی پدافند موشکی نداشتیم و از بسیاری از تجهیزات امروزی محروم بودیم.
وی افزود: امروز اما جمهوری اسلامی ایران در میان چند کشور اول دنیا در حوزه ساخت موشکهای بالستیک و انواع مختلف پهپاد قرار دارد.
جنگ ۱۲ روزه یک تلنگر بود
بروجردی با اشاره به پیامدهای جنگ ۱۲ روزه اخیر تأکید کرد: در این جنگ، برخی از ضعفها و خلأهای ما از جمله نفوذ اطلاعاتی دشمن و کاستیهای موجود در حوزه پدافند مشخص شد. هرچند در این نبرد آسیب دیدیم، اما این تجربه، یک هشدار جدی و در عین حال، گامی رو به جلو برای تقویت پایداری و اقتدار کشور بود.
توانمندی هستهای ایران، خط قرمز راهبردی
بروجردی در پاسخ به این پرسش که آیا رژیم صهیونیستی و حامیانش در جنگ ۱۲ روزه به اهداف خود رسیدند؟ گفت: آنها اعلام کرده بودند که هدفشان از بین بردن ظرفیت فعالیتهای صلحآمیز هستهای ایران است؛ در حالی که واقعیت چیز دیگری است.
توانمندی هستهای ایران؛ غیرقابل بمباران
وی افزود: محمد البرادعی، مدیرکل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی، زمانی جملهای کلیدی بیان کرد که هنوز هم راهبردی است؛ «شما با حمله به مراکز هستهای ایران به جایی نمیرسید، چون این دانش در مغز ایرانیان است.» این جمله نشان میدهد که دانش هستهای ایران قابل بمباران نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: ما باید با تکیه بر اصل پدافند غیرعامل، شرایطی را فراهم کنیم که دشمن نتواند زیرساختی روی زمین بیابد تا آن را هدف بگیرد. دانش هستهای ما که با خون شهدای هستهای به دست آمده، باید با تمام توان حفظ شود و دشمنان بدانند که حتی با روشهای دیگر نیز نمیتوانند این توانمندی را از ایران بگیرند.
مردم، ستونهای نظام را مستحکم کردند
بروجردی با بیان اینکه «رژیم صهیونیستی امیدوار بود ایران دچار مشکلات داخلی و خارجی شود»، گفت: آنها تصور میکردند مردم بهدلیل جنگ، نارضایتی خود را نشان میدهند اما خلاف آن رخ داد. مردم به خیابانها آمدند و با ایستادگی، همبستگی و حمایت از مقام معظم رهبری، دشمنان را غافلگیر کردند.
محکم پاسخ دادیم ؛ عقب نشینی کردند
وی ادامه داد: صهیونیستها حتی فکر نمیکردند ما بتوانیم در بُعد نظامی پاسخ قدرتمندی بدهیم؛ اما ما قاطعانه واکنش نشان دادیم، بهگونهای که آنها مجبور شدند دستهایشان را بالا ببرند. نتیجه آن شد که عملاً شکست خوردند و پیروزی ایران تثبیت شد. اگر در آینده هم اشتباه خود را تکرار کنند، ما باز هم در جایگاه پیروز خواهیم بود.
در شرایط برتری داخلی، منطقهای و جهان عرب قرار داریم
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاشهای دیپلماتیک برای محکومیت حمله به تأسیسات هستهای کشور اظهار کرد: اعتراض ایران به عدم محکومیت آژانس در سازمان ملل و دبیرکل آن انجام شده است، اما نفوذ آمریکا در شورای امنیت بسیار گسترده است. حتی اگر محکومیتی صورت گیرد، آمریکاییها از ابزار وتو برای بیاثر کردن آن استفاده خواهند کرد.
وی افزود: با این حال، در مقایسه میان داشتههای ما و آنها، معتقدم ایران هم از نظر داخلی، هم در سطح منطقه و هم در جهان عرب در شرایط برتری قرار دارد. رژیم صهیونیستی و آمریکا امیدوار بودند اتحادیه عرب و کشورهای تأثیرگذار دنیا علیه ما موضع بگیرند، اما این نقشه نیز شکست خورد. در خصوص غرامت و خسارات جنگی نیز، تا آنجا که اطلاع دارم، پیگیریها در حال انجام است.
تعلیق همکاری با آژانس، پاسخ به رفتارهای گروسی بود
بروجردی در پاسخ به پرسشی درباره فواید مصوبه تعلیق همکاری با آژانس گفت: ما عضو معاهده NPT و متعهد به پادمان هستیم. آژانس نیز بارها اعلام کرده که ایران هیچگونه انحرافی از فعالیتهای صلحآمیز نداشته، اما اخیراً آقای گروسی گزارشی کذب علیه ایران به شورای حکام ارائه داد که منجر به صدور قطعنامه شد.
وی تأکید کرد: وقتی قواعد بازی از سوی طرف مقابل بر هم میخورد، ما هم نمیتوانیم منفعل باشیم. نمیشود هم محدودیتها را بپذیریم و هم در چارچوب قانونی رفتار کنیم، آنها علیه ما شرایطی را ایجاد کنند که به ما حمله نظامی شود. تعلیق همکاری با آژانس بهترین گزینه برای مواجهه با چنین رفتاری است. ادامه همکاری ایران با آژانس منوط به دریافت تضمین لازم و مصوبه شورای عالی امنیت ملی خواهد بود.
در دکترین دفاعی ما، بمب هستهای جایی ندارد
بروجردی درباره پیامدهای تعلیق همکاری با آژانس گفت: برخی نگرانند که در این مدت ایران چه اقداماتی انجام میدهد. اخیراً آقای گروسی چند بار درخواست بازدید از تأسیسات هستهای ایران داده تا گزارشهایی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی تهیه کند تا آنها متوجه شوند که بمبهایشان خوب به هدف اصابت کرده است یا خیر.
وی افزود: وقتی آژانس وظیفهاش را انجام نمیدهد، ما هم حق داریم همکاری را معلق کنیم. ما از خود مطمئن هستیم و در دکترین دفاعیمان بمب هستهای جایی ندارد. این مصوبه باید موجب بازنگری در رفتار آژانس و گروسی شود.
غنیسازی بر اساس نیاز کشور ادامه مییابد
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره سطح غنیسازی نیز گفت: باید بر اساس نیاز کشور عمل کنیم. مثلاً اگر کشتیهایی داریم که سوخت آنها اورانیوم ۹۰ درصد است، میتوانیم آن را در داخل کشور تولید کنیم. خط قرمز ما تنها بمب هستهای است و هر سطحی از غنیسازی که برای منافع ملی لازم باشد، باید انجام شود.
در افکار عمومی جهان اسلام، ایران در جایگاه برتر قرار دارد
بروجردی با اشاره به تأثیر عملیاتهای موفق «وعده صادق ۳» و «بشارت فتح» بر جریان مقاومت گفت: این عملیاتها در جهان اسلام بازتاب بسیار مهمی داشت. مثلاً جامع الازهر مصر، بزرگترین مرکز علمی اهل سنت، بیانیه صادر کرد و برای مقام معظم رهبری نامه فرستاد. روحانیون اهل سنت نیز در نماز جمعهها از مواضع ایران تمجید کردند.
وی افزود: امروز در منطقه در شرایطی قرار داریم که در چند دهه اخیر بیسابقه بوده است. در افکار عمومی جهان اسلام، جمهوری اسلامی ایران در موضع برتر قرار دارد. البته دشمنان نیز بیکار نخواهند نشست و با جنگ روانی و انتشار اخبار کذب تلاش میکنند این فضا را تغییر دهند. باید این دستاورد در زمینه انسجام داخلی و حمایت منطقهای حفظ شود.
در جنگ ۱۲ روزه، ذخایر راهبردی مصرف نشد
بروجردی با تأکید بر ضرورت توجه دولت به مردم گفت: خوشبختانه پهنه جغرافیایی گستردهای داریم و حتی در جنگ ۱۲ روزه، نیازی به استفاده از ذخایر راهبردی کشور نبود. ملت ما تجربه دوران ۸ سال دفاع مقدس را دارند و همین عامل باعث شد کشور در شرایط عادی اداره شود و مردم کمبودی احساس نکنند.
وی در پایان گفت: این در حالی است که در سرزمینهای اشغالی با اصابت یک موشک، سوپرمارکتها خالی میشود. مدیریت افکار عمومی در برابر ترفندهای دشمن و تأمین نیازهای مردم، از مهمترین وظایف دولت است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/