ادای احترام مقامات ارشدسیاسی سوریه به شهید رئیسی

جهان

67355
string(654) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"485.24787815638956","_w":"862.6628945002481","_y":"0","_x":"4.237583705357143","source":"\/news\/photo\/1403\/03\/04\/ebae36390445bb1805f36a92a5b3463e.jpg","_pr_css":"display: block; width: 83.4625px; height: 46.9245px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-0.392977px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ادای احترام مقامات ارشدسیاسی سوریه به شهید رئیسی

مقامات ارشد سیاسی سوریه با حضور در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق شهادت سید ابراهیم رئیسی و وزیرخارجه ایران را در سانحه سقوط بالگرد تسلیت گفتند.

به گزارش گروه بین‌الملل ایران آنلاین، در پی شهادت سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و حسین امیرعبداللهیان، وزیرخارجه کشورمان، مجلس یادبود سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق پذیرای مقامات ارشد سیاسی و دیپلماتیک و گروه های مردمی برای ادای تسلیت بود.
 
«بثینه شعبان»؛ مشاور ارشد رئیس‌جمهور سوریه با تسلیت این ضایعه بزرگ به خبرنگار تسنیم در دمشق گفت: ایران، سوریه، منطقه و جهان دو رهبر درستکار و صادق را که در طول زندگی حرفه‌ای خود تلاش کردند تا حقیقت، صلح و عدالت را برای همه جهانیان محقق کنند، از دست دادند. این مصیبت، فاجعه ای برای همه ی ماست. 
 
«حموده صباغ»؛ رئیس مجلس سوریه نیز ضمن حضور در مقر سفارت کشورمان در سوریه ابراز داشت: در این شرایط سخت از خداوند متعال می خواهیم که رحمت واسعه خود را بر این شهدای گرانقدر جاری سازد. این شهدا نقش مهمی در تحکیم و تقویت روابط میان ایران و سوریه ایفا می کردند. 
 
 «موسی عبدالنور»؛ رئیس اتحادیه روزنامه نگاران سوریه در سخنانی کوتاه به خبرنگار تسنیم گفت: شهید رئیسی به حضور فعالانه و وقت شناسی معروف بود. ایشان تمام توان خود در طول مراحل زندگی را به کار گرفته بود تا امور داخلی کشور را اداره کند و به بسیاری از پرونده های پیچیده اجتماعی یا فساد مالی و غیره خاتمه دهد. 
 
 «توفیق البوطی»؛ عالم دینی و فرزند رمضان البوطی، عالم شهید و برجسته سوری هم در گفتگویی کوتاه با خبرنگار تسنیم با یادآوری خاطرات دیدار با رئیس جمهور شهید ایران اظهار داشت: از خلال جلسه ای با جناب رئیسی داشتم با ایشان آشنا شدم. در این دیدار درخصوص روابط ایران و سوریه صحبت کردیم؛ روابطی که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران آغاز شد، تا امروز ادامه داشته و به یاری خداوند در آینده نیز ادامه خواهد یافت.
 
در مراسم سفارت ایران در دمشق که به مدت دو روز به طول انجامید شخصیت های سیاسی و دیپلماتیک سوریه در تمامی سطوح سیاسی، اجتماعی و مردمی با دولت و ملت ایران ابراز هم دردی کردند.

انتهای پیام/
منبع: تسنیم
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان