پای هند به جنگ غزه باز شد!
بینالملل
70235
یک رسانه عبری در گزارشی از حمایت تسلیحاتی هند از رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه پرده برداشت.
به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، روزنامه «یدیعوت آحارونوت» در این باره به نقل از منابع مطلع فاش کرد، هند از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، گلولههای توپخانه، سلاحهای سبک و پهپاد در اختیار این رژیم قرار داده است.
در این گزارش آمده است، فوریه گذشته رسانههای هندی برای اولین بار گزارش دادند که هند پهپادهای پیشرفته «هرمس ۹۰۰» را که در شهر حیدرآباد تولید میشود، به رژیم صهیونیستی تحویل داده است.
این رسانه عبری نوشت، کارخانهای که رژیم اشغالگر در حیدرآباد برای تجهیز ارتش هند به این نوع از پهپادها تاسیس کرد، به دلیل کمبودی که در طول جنگ رخ داد، ۲۰ فروند از آنها را به طور اختصاصی به ارتش این رژیم تحویل داد.
کارخانه مذکور که یک سرمایهگذاری مشترک میان شرکت صنایع نظامی اسرائیلی «البیت سیستمز» (Elbit Systems) و کنسرسیوم «گوتام آدانی» میلیاردر هندی است، اولین کارخانهای در جهان است که این پهپادها را در خارج از اراضی اشغالی تولید میکند.
یدیعوت آحارونوت در ادامه گزارش داد: این تصمیم دراماتیک احتمالا توسط مقامات ارشد هند تأیید شده است و به احتمال زیاد دلیل آن نیز این است که اسرائیل یکی از تامینکنندگان اصلی تسلیحات هند به شمار میرود.
یدیعوت آحارونوت همچنین نوشت: گزارشهای دیگری نیز وجود دارد که نشان میدهد هند از آغاز جنگ گلولههای توپخانه و تسلیحات را در اختیار اسرائیل قرار داده و این مشارکت استراتژیک میان ۲ طرف ثابت کرده که برای اسرائیل بسیار مفید است.
طبق این گزارش، جنگ غزه روابط میان رژیم صهیونیستی و هند را در برابر آزمون سختی قرار داد، آزمونی که بسیاری از متحدان این رژیم در آن مردود شدند. در ساعات اولیه هفتم اکتبر، «نارندرا مودی» نخستوزیر هند حمایت خود را از تلآویو اعلام کرد و حمله حماس را به صراحت محکوم کرد و پس از آن دهلینو حمایت بی قید و شرط از این رژیم را نشان داد.
این رسانه صهیونیستی در ادامه آورده است: مقامات دولت هند در هشت ماه گذشته از گفتن هرگونه حرف منفی درباره اسرائیل خودداری کردهاند و این در حالی است که اپوزیسیون این کشور به شدت به اسرائیل حمله کردهاند.
در ادامه این گزارش آمده است، در پشت پرده، هند تلاش کرده است تا از شدت قطعنامههای ضد رژیم صهیونیستی در مجامع بینالمللی از جمله جنبش عدم تعهد و بریکس که شامل روسیه، چین، برزیل و آفریقای جنوبی میشود، بکاهد.
انتهای پیام/