مدیرعامل راه آهن:

افزایش سرعت بازرگانی و تعیین نرخ تعرفه ترجیحی مناسب؛ ۲ عامل تثبیت کریدور ریلی

اقتصاد

72426
افزایش سرعت بازرگانی و تعیین نرخ تعرفه ترجیحی مناسب؛ ۲ عامل تثبیت کریدور ریلی

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: افزایش سرعت بازرگانی و تعیین نرخ تعرفه ترجیحی مناسب بین کشورهای مسیر سبب تثبیت کریدور ریلی ایران- چین می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، «سید میعاد صالحی» امروز (یکشنبه) در جریان مراسم راه‌اندازی قطار کانتینری دو سربار ایران- چین در محل بندر خشک ریلی آپرین در جمع خبرنگاران افزود: دو سربار بودن این قطار سبب می‌شود تا هزینه‌های حمل و نقل کاهش یابد و شاهد تثبیت این مسیر به عنوان یک کریدور ریلی باشیم.

وی خاطرنشان‌کرد: افزایش تبادلات بین چین، قزاقستان و ترکمنستان از این مسیر، از جمله مزایای آن است و بسیاری محموله‌ها که شاید حمل‌شان از طریق دریایی مدت زمان بالایی نیاز داشته باشد، می‌تواند از طریق این مسیر ریلی ایمن در مدت زمان کوتاه‌تری تبادل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: پیش بینی ما این است که زمان حمل محموله‌ها بین دو کشور ایران و چین به یک سوم میزان فعلی کاهش یابد.

وی تاکید کرد: یکی از مهمترین موضوعات برای استمرار حرکت این قطارها و تثبیت کریدور، افزایش سرعت بازرگانی است و باید بتوانیم با سرعت بالاتری در طول این مسیر بار را حمل کنیم.

صالحی ادامه‌داد: خوشبختانه هم در داخل کشور ما سرعت این قطارها بالا است و هم با توافقی که بین کشورهای یاد شده انجام شده بسیاری مشکلات حل شده و سیر این قطارها سرعت بالایی خواهد داشت.

وی اظهار داشت: همچنین باید بتوانیم تعرفه ترجیحی خوبی را بین این چهار کشور داشته باشیم، به طوری که حمله بار از طریق ریلی برای صاحبان کالا جذاب باشد.

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه کانتینر حاوی قطعات خودرو از چین به ایران حمل شده و در مقابل مواد معدنی از کشورمان به چین حمل می‌شود، تاکید کرد: با استمرار این کریدور به طور حتم صاحبان سایر کالاها به سمت این مسیر ایمن ریلی خواهند رفت.

این مقام مسئول بیان داشت: هدف گذاری ابتدایی ما جابه‌جایی سالیانه یک میلیون تن کالا بین دو کشور است که با استمرار حرکت قطارها و سرعت خوب بازرگانی می‌تواند افزایش یابد.

وی یادآور شد: سال گذشته محصول پتاس را در کریدور شمال- جنوب برای نخستین بار در تاریخ ایران از روسیه تا بندرعباس ترانزیت کردیم، همچنین در خرداد و تیر امسال نیز محصول زغال سنگ به صورت تمام ریلی از روسیه تا بندرعباس ترانزیت شد.

صالحی اضافه کرد: هر دو محموله با توجه به سرعت سیر بالا و تعرفه ترجیحی و یکسان بین هر چهار کشور بسیار مورد پسند کشور روسیه قرار گرفت و در این زمینه رئیس راه آهن روسیه نیز از ایران تشکر کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد