فرمانده انتظامی لاهیجان عزل شد

جامعه

75266
string(622) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720","_w":"1280","_y":"15.475292587776334","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/06\/10\/03b7c82cd12f9667fffde9bce934e846.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.625px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-1.93441px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" فرمانده انتظامی لاهیجان عزل شد

طبق سومین اطلاعیه مرکز اطلاع‌رسانی پلیس درباره مرگ جوانی در بازداشتگاه پلیس لاهیجان فرمانده انتظامی این شهرستان به سبب عدم نظارت کافی بر عملکرد و رفتار کارکنان عزل شده است.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، در این اطلاعیه که شامگاه جمعه منتشر شد، آمده است: همان‌گونه که در اطلاعیه‌های قبلی به آگاهی هموطنان شریف رسانده شد، فرمانده کل انتظامی کشور بر مبنای اصل "پاسخگویی" و "مسئولیت‌پذیری" بلافاصله پس از رخداد دردآور لاهیجان گروهی مرکب از کارشناسان‌ زبده بازرسی کل فراجا را به محل اعزام تا ابعاد حادثه را به دقت بررسی و نتیجه را برای اتخاذ تصمیم لازم اعلام کنند.

اینک براساس گزارش‌ها و بررسی‌های کارشناسی؛ فرمانده کل انتظامی کشور ضمن تسلیتِ مجدد و همدردی با خانواده‌ داغدیده مرحوم میرموسوی تصمیمات جدید زیر را اتخاذ و جهت اجرا ابلاغ کرد:

۱. فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان به سبب عدم نظارت کافی بر عملکرد و رفتار کارکنان عزل شد.

۲. به سبب پیچیدگی موضوع، نتیجه‌گیری نهایی پیرامون "علت تامه" فوت مرحوم میرموسوی منوط به گزارش‌ قطعی پزشکی قانونی است.

۳. خدمات شبانه روزی قاطبه ماموران و کارکنان متعهّد پلیس و ارائه خدمت صادقانه به مردم از مرز تا شهر و روستا، همواره مورد ستایش قرار گرفته و حادثه اخیر، اتفاقی استثنایی است و خدشه ای به آن وارد نمی‌آورد.

کماکان پلیس خود را نسبت به شهروندان مسئول و ملزم به پاسخگویی دانسته و هرگز رفتار غیرمتعارف و نامطلوب را تأیید نمی‌کند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه