آمریکا همزمان با شراکت در جنایات اسرائیل علیه غزه: اقدامات برای کمک به فلسطینیان کافی نیست

بین‌الملل

79255
آمریکا همزمان با شراکت در جنایات اسرائیل علیه غزه: اقدامات برای کمک به فلسطینیان کافی نیست

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل که کشورش با حمایت های همه جانبه از رژیم اسرائیل، شریک جرم جنایات علیه مردم غزه است، با تشریح اوضاع اسفبار غزه در ژستی بظاهر بشردوستانه گفت : اقدامات اسرائیل برای کمک به فلسطینی ها در غزه کافی نیست.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت گفت: اقدامات اسرائی برای کمک به فلسطینی ها در غزه کافی نیست و باید فعالان در زمینه توزیع کمک‌های بشردوستانه را تحت حمایت قرار دهد.

گرینفیلد تصریح کرد: یک سال پس از عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۴، اسرائیل باید به بحران فاجعه بار انسانی در غزه رسیدگی کند. اسرائیل باید اجازه ورود غذا و دارو به باریکه غزه به‌خصوص شمال آن را بدهد.

این عضو دولت جو بایدن افزود: واشنگتن با "هر گونه تلاش اسرائیل برای گرسنگی دادن به فلسطینیان در جبالیا یا هر جای دیگر" در نوار غزه مخالف است.

سفیر آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل گفت: "اظهارات اسرائیل باید با اقدامات آن مطابقت داشته باشد. در حال حاضر، این اتفاق نمی افتد. این شرایط باید فورا تغییر کند."

آمریکا در نامه‌ای در ۱۳ اکتبر به متحد خود رژیم اسرائیل اعلام‌ کرده بود که باید ظرف ۳۰ روز برای بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه اقداماتی را انجام دهد وگرنه با محدودیت‌های احتمالی برای کمک‌های نظامی مواجه خواهد شد.

تور ونسلند، هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل برای روند صلح خاورمیانه روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره فلسطین گفت: خشونت در اراضی اشغالی فلسطین و منطقه وسیع‌تر هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد. ما نه تنها شاهد یک کابوس وحشتناک بشردوستانه هستیم، چشم انداز یک راه حل پایدار برای این مناقشه در حال محو شدن است.

ونسلند تصریح کرد: «هفته گذشته، من دوباره در نوار غزه بودم و آنچه من شاهد آن بودم، تخیل را به چالش می کشید ما همچنین در خطرناک ترین مقطع خاورمیانه در دهه های اخیر هستیم. خصومت‌ها بین حزب‌الله و اسرائیل تلفات زیادی را به غیرنظامیان وارد می‌کند و منجر به جابجایی و تخریب در دو طرف خط آبی شده است. گروه های مسلح فعال از یمن، عراق و سوریه نیز به پرتاب موشک و موشک به سمت اسرائیل ادامه دادند. اسرائیل در ماه گذشته ده ها حمله هوایی در سوریه انجام داده است. »

این مقام ارشد سازمان ملل تصریح کرد: ما اکنون به یک آتش بس و توافق برای آزادی گروگان ها در غزه نیاز داریم. من از همه طرف ها می خواهم که تعامل کنند و به طور سازنده در تلاش های دیپلماتیک فوری برای کاهش تنش و جلوگیری از یک مارپیچ بی پایان مرگ و نابودی جلوگیری کنند.

او گفت: در حدود ۱۳ ماه پس از حملات وحشیانه حماس و دیگر فلسطینیان مسلح در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۴۲ هزار فلسطینی و بیش از یک هزار و ۶۰۰ اسرائیلی و خارجی کشته شده اند و ۱۰۱ گروگان همچنان در غزه اسیر هستند. ده ها هزار نفر زخمی شده اند که اکثریت قریب به اتفاق آنها فلسطینی هستند، از جمله یک تعداد خیره کننده زنان و کودکان پزشکان فلسطینی، روزنامه نگاران و بیش از ۲۳۰ کارمند سازمان ملل کشته شده اند.

ونسلند ادامه داد: من بار دیگر به صراحت کشتار و زخمی شدن گسترده غیرنظامیان در غزه ، آوارگی جمعیت در غزه و بدرفتاری تکان دهنده با زندانیان را محکوم می کنم. من همچنین ادامه گروگانگیری در غزه و شلیک موشک به سمت اسرائیل را محکوم می کنم.

به گزارش ایرنا، مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) عملیات غافلگیرکننده منحصر به‌ فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاه‌های ارتش اسرائیل، ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت.

پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر، مقامات رژیم صهیونیستی در همان روز و به گمان اینکه می‌توانند طی چند روز گروه‌های مقاومت را نابود کنند و در نتیجه غزه را تحت تصرف خود درآورند، اقدام به آغاز حملات هوایی شدید به مناطق مختلف این باریکه کردند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

حملات رژیم اشغالگر اسرائیل، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت بیش از ۴۲ هزار و ۱۷۵ نفر و مجروح شدن ۹۸ هزار و ۳۳۶ نفر منجر شده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل