تاب‌آوری اجتماعی در فیلم «رها»

تاب‌آوری اجتماعی در فیلم «رها»

برخی از جامعه شناسان بر این باورند تاب‌آوری اجتماعی در فیلم سینمایی «رها» به خوبی به تصویر کشیده شده است؛ موضوعی که کمرنگ شدن آن در جامعه نمود و ظهور دارد و نباید مغفول بماند.

هنر

مجوز جشنواره «پسر دلفینی۲» را با خواننده دیگری گرفتیم/ یک ثانیه هم ممیزی نداشتیم

مجوز جشنواره «پسر دلفینی۲» را با خواننده دیگری گرفتیم/ یک ثانیه هم ممیزی نداشتیم

کارگردان «پسر دلفینی۲» گفت: خواننده اصلی اثر، شروین حاجی‌پور است اما برای جشنواره فجر، مجوز نمایش را با خواننده دیگری گرفتیم؛ چون هنوز پروانه نمایش عمومی نگرفته بودیم و نمی‌خواستیم حساسیت‌ها نسبت به اثر بالا برود. عده زیادی هم می‌خواستند در زمین این حواشی بازی کنند اما اجازه ندادیم که سوءاستفاده رخ بدهد.

هنر

«موسی کلیم‌الله» از وحی تا کلیشه

«موسی کلیم‌الله» از وحی تا کلیشه

«موسی کلیم‌الله» در نگاه نخست می‌تواند تداومی منطقی از مسیر مؤلفانه‌اش به نظر برسد؛ چرا که پیامبران نیز در ذات خود حامل چنین تضاد درونی‌اند ــ انسان‌هایی مأمور، میان ایمان و هدایت دیگران. اما نتیجه‌ی نهایی بر پرده، تصویری متفاوت و حتی غریب از جهان سینمایی حاتمی‌کیاست.

هنر

پرفروش‌های سینما در هفته اول نوروز

پرفروش‌های سینما در هفته اول نوروز

فیلم‌های نوروزی سینماها از زمان شروع اکران تاکنون بیش از ۱۴۴ میلیارد تومان فروش داشتند که از این رقم، ۴۷ میلیارد تومان در نخستین هفته سال ۱۴۰۴ حاصل شده است.

هنر