گزارش تصویری/ «آزادی» در غبارِ انتظار

گزارش تصویری/ «آزادی» در غبارِ انتظار

زیر داربست‌های عظیم و غبار سیمان، ورزشگاه آزادی نفس می‌کشد: سکوهای بتنی که دهه‌ها بار فریاد صدها هزار تماشاچی را بر دوش داشتند، اکنون در حصار داربست و ایمنی قرار گرفته‌اند و کارگران با کلاه و لباس ایمنی، میان ردیف‌های نیمه تخریب‌شده و نیمه بازسازی‌شده رفت‌وآمد می‌کنند. پروژه‌ای که با تخصیص بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان آغاز شد،

تصاویر

تلاش برای نجات زندانی محکوم به مرگ

«ایران» بررسی کرد؛

تلاش برای نجات زندانی محکوم به مرگ

مرد زندانی که از ۱۴ سال قبل به جرم قتل زنی جوان و مجروح کردن پسر کوچکش به قصاص محکوم شده در حالی در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت که واحد صلح و سازش دادسرای جنایی تهران آخرین تلاش‌های خود را برای جلب رضایت اولیای دم آغاز کردند.

جامعه

منظومه‌ای از آزادی و حقوق ملت در اندیشه‌ رهبر انقلاب

منظومه‌ای از آزادی و حقوق ملت در اندیشه‌ رهبر انقلاب

احمد علینژاد، مسئول کمیته اداری همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای» در یادداشتی نوشت: هدف اصلی این همایش، تبیین آرا و دیدگاه‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌عنوان متفکری برجسته در زمینه آزادی‌های مشروع و حقوق ملت عنوان شد. دبیرخانه همایش طی مدت برگزاری بیش از ۴۰۰ مقاله از پژوهشگران دریافت کرد؛ از میان آنها حدود ۱۰۰ اثر برگزیده به مرحله تأیید علمی رسید.

سیاست

حکومت به‌مثابه امانت

«ایران» بررسی کرد؛

حکومت به‌مثابه امانت

در تاریخ اندیشه سیاسی شیعه کمتر متنی به اندازه «تنبیه‌الأمه و تنزیه‌الملّه» اثر آیت‌الله میرزا محمدحسین نائینی نقشی بنیادین داشته است. نائینی در بحث «سلطنت» در واقع از مفهوم مدرن حکومت سخن می‌گوید. حکومتی که بر پایه نهادها، قانون و نظارت عمومی سامان می‌یابد.

فرهنگ

خاتمی: موضوع ساخت موشک از زمان ریاست جمهوری بنده آغاز شد

در دیدار جمعی از فعالان سیاسی اجتماعی استان یزد؛

خاتمی: موضوع ساخت موشک از زمان ریاست جمهوری بنده آغاز شد

رییس‌جمهور اسبق ایران، «موشک» و «مردم» را به دو عنوان دو مولفه‌ای بر شمرد که عامل سربلندی ایران در جنگ ۱۲ روزه شد و یادآورشد: موضوع ساخت موشک از زمان ریاست جمهوری بنده آغاز شد.

سیاست