سنگ محک بورس و بانک در تشکیل سرمایه فیزیکی

سنگ محک بورس و بانک در تشکیل سرمایه فیزیکی

والا صنیع‌زاده_ دانشجوی دکترای اقتصاد در یادداشتی نوشت: تشکیل سرمایه فیزیکی یکی از متغیرهای کلان اقتصادی مهم به شمار می‌رود، چرا که در نظریه‌های اقتصادی سرمایه‌گذاری فیزیکی به‌عنوان موتور محرک رشد اقتصادی شناخته شده و می‌تواند تفاوت وضعیت کشور‌های پیشرفته و در حال توسعه را توضیح دهد. در اقتصادهایی مانند ایران که در سال‌های اخیر با چالش‌هایی از جمله تورم مزمن، نرخ بهره بالا و رشد اقتصادی پایین مواجه بوده‌اند، بررسی عوامل مؤثر بر سرمایه‌گذاری فیزیکی اهمیت ویژه‌ای دارد.

اقتصاد

برندگان و بازندگان بورس در رالی تازه

بازدهی بازار سهام از کف به ۳۰ درصد رسید

برندگان و بازندگان بورس در رالی تازه

شاخص کل بورس تهران در ادامه روند رو به رشد هفته‌های اخیر، با عبور از مرز ۳.۱ میلیون واحد، به بالاترین سطح خود از خردادماه رسید.

اقتصاد

«مهر» تاریخی بورس تهران

رشد پایدار بازار سهام چه الزاماتی دارد؟

«مهر» تاریخی بورس تهران

بازار سهام در حالی نخستین ماه پاییز را به پایان رساند که با ثبت بازدهی ۲۱ درصد بالاترین رکود سود در مهرماه تاریخ بورس را به ثبت رساند و رتبه اول را بین تمام گزینه‌های سرمایه‌گذاری مثل ارز، طلا و سپرده بانکی کسب کرد.

اقتصاد

بورس کاهشی شد

بورس کاهشی شد

بازار سرمایه پس از ریزش ۳۱ هزار واحدی روز گذشته، امروز نسبتا باثبات بود؛ به طوری که شاخص کل با کاهش ۴۳۹۵ واحد به رقم سه میلیون و ۵۲ هزار واحد رسید.

اقتصاد

سه بهانه اصلی برای توقف رالی بورس

سه بهانه اصلی برای توقف رالی بورس

پس از جهش‌های اخیر در بازار سهام، نگرانی‌ها از اصلاح قیمتی قوت گرفته است. در حالی که ارزش معاملات برای دومین روز متوالی از مرز ۱۵ هزار میلیارد تومان عبور کرد و نشان‌دهنده جابجایی قدرتمند سهام بود.

اقتصاد

افت بورس؛ اصلاح قیمتی یا پایان رشد؟

شاخص کل بازار سهام حدود ۰.۹ درصد عقب نشست

افت بورس؛ اصلاح قیمتی یا پایان رشد؟

بازار سهام پس از یک رالی ۲۷ درصدی در معاملات روز گذشته با فشار عرضه‌ها به محدوده منفی وارد شد. هرچند تعداد نمادهای مثبت و منفی تقریباً برابر بودند، اما شاخص کل بورس تهران با کاهش ۰.۸۸ درصدی به مرز کانال ۳ میلیون واحدی نزدیک‌تر شد.

اقتصاد

سلام بورس به ابرکانال ۳ میلیون واحدی

شاخص‌ها در بازار سهام صعودی شدند

سلام بورس به ابرکانال ۳ میلیون واحدی

معاملات دیروز با رشد بیش از ۲.۳ درصدی شاخص کل بورس همراه شد و شاخص کل توانست برای اولین بار پس از جنگ ۱۲‌روزه وارد ابرکانال ۳ میلیون واحدی شود. بیش از ۹۰ درصد سهم‌ها مثبت بودند و حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان ارزش صف‌های خریدی بود که بدون عرضه باقی ماند. ورود ۳۲۰۰ میلیارد تومان پول سرمایه‌گذار خرد به بازار سهام نشان از افزایش اقبال به بورس تهران دارد.

اقتصاد