آیین گرامیداشت «روز دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان» با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیتالله محمدمهدی ایمانیپور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و میهمانان داخلی و خارجی امروز یکشنبه (۱۰ تیر) برگزار شد.
آیین بزرگداشت اربعین «شهیدان پرواز اردیبهشت»، در حالی برگزار شد که ملت ایران یک چله اشک را در فراق رئیسجمهور شهید گذراندند و در چهلمین روز شهادت او و یارانش در مصلای تهران و بسیاری از شهرهای کشور به سوگ نشستند.
همسر شهید رئیسی گفت: کسی که قرار است اقامه عدل کند، مردم هستند و باید بصیرت داشته باشند.
رئیس بزرگداشت اربعین شهدای خدمت در حالی از شروع بزرگداشت این شهدای بزرگوار میگوید که ابتدا از مصلی تهران آغاز خواهد شد و به شهرها و روستاها و عتبات عالیات خواهد رسید.
در حوالی چهل روز پس از یکشنبه سیاه ۳۰ اردیبهشت، جایی که مسیر تاریخ ایران عوض شد، در آستانه انتخابات برای تعیین جانشین رئیس جمهور شهید ایستادهایم. شوک حادثه آنچنان سنگین بود که هنوز نه پیامدهای آن فقدان و نه آثار دوران جدید به دقت بررسی و معلوم نشده است.
احسان صالحی
درپی چهلمین روز شهادت رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت، انتخابات ریاست جمهوری برای تعیین چهاردهمین رئیس جمهور اسلامی ایران نیز برگزار میشود.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور با اعلام اینکه در دولت سیزدهم ۲۱ آزمون استخدامی برگزار شد، از استخدام بیش از ۱۹۰ هزار نفر در این دولت خبر داد.
گفتوگوی «ایران» با مهندس غلوم عباس، عضو انجمن دوستی ایران و کویت
مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت رئیس دولت سیزدهم و همراهانش پنجشنبه ۷ تیرماه برگزار میشود.
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاون اقتصادی سیدابراهیم رئیسی در دولت سیزدهم، در سال ۱۳۳۳ در مسجدسلیمان متولد شد. او مبارزاتش علیه رژیم پهلوی را در دوران دبیرستان آغاز کرد و پس از دستگیری توسط ساواک، فعالیتهای سیاسیاش را گسترش داد.
محمدجواد اردشیر لاریجانی متولد سال ۱۳۳۰ درشهر نجف است. او فرزند اول میرزا هاشم آملی لاریجانی از روحانیون برجسته شیعه است و تحصیلاتش را از حوزه علمیه آغاز کرد و پس از آن در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف به تحصیل پرداخت.
دکتر محمد جمشیدی، عضو هیئت علمی دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بوده است که در دولت سیزدهم به معاون امور سیاسی دفتر رئیسجمهور منصوب گردید. او تحصیلات خود را در سال ۱۳۸۴، مقطع کارشناسی ارشد پیوسته در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی در دانشگاه امام صادق(ع) و مقطع دکتری را نیز در سال ۱۳۹۰ در رشته روابط بینالملل در دانشگاه تهران به پایان رسانید.
الاسلام حامد کاشانی، متولد ۵ دی ۱۳۶۴، روحانی و پژوهشگر حوزه دین و مذهب و استاد حوزه علمیه امام خمینی(ره)، مروی و علی ابن ابی طالب و استاد دانشگاه امام صادق(ع) است.
امیر سیدمحمدرضا حسینی، فرمانده دژبان و آخرین آجودان مخصوص رئیسجمهور بود. فریار(آجودان) مقام ریاست جمهوری از میان کارکنان نظامی برجسته با درجه امیری یا سرداری انتخاب میشود که از جنبه تخصصی باید به مناسبات و تشریفات نظامی داخل و خارج کشور کاملاً آشنا و از جنبههای فردی از تناسب اندام، برازندگی، تیزهوشی و اعتمادبهنفس برخوردار بوده و به حرکات نظامی مسلط و انعطافپذیر باشد.
محسن اراکی در سال ۱۳۳۴ش در نجف اشرف به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و حوزوی خود را در آنجا شروع کرد.
حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، متولد ۱۳۴۳ در تهران، نماینده دوره نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات در استان خراسان رضوی است. باوجود قبولی در کنکور از ادامه تحصیل در دانشگاه انصراف داد.
حجت الاسلام محمدحسن رحیمیان، متولد ۱۳۲۷ شهر اصفهان است. او در اواخر دهه شصت، از مؤسسان مجمع روحانیون مبارز بود.
علی نیکزاد ثمرین متولد ۱۳۴۴، سیاستمدار اصولگرا و مدیر ارشد اجرایی است. وی در دولت نهم، استاندار اردبیل و در دولت دهم وزیر مسکن و شهرسازی بود. وی در سال ۱۳۹۱ برای مدتی کوتاه نیز سرپرستی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برعهده داشت.
سپهر خلجی، متولد ۱۳۵۲ دکترای علوم ارتباطات، استادیار و عضو هیأت علمی دانشگاه است. او پیش از آنکه رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم باشد؛ عضو شورای عالی خبرگزاری جمهوری اسلامی و معاون این خبرگزاری و عضو هیئت دولت و قائم مقام رئیسدفتر رئیس جمهور است. او از جمله مدیرانی است که شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی او را بهعنوان رئیس شورای اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور معرفی کرد.