۱۸ ماه فرار با یک تصور واهی

«ایران» بررسی کرد؛

۱۸ ماه فرار با یک تصور واهی

پسر جوان که تصور می‌کرد دوست دخترش را کشته است وقتی بعد از ۱۸ ماه فرار از ترکیه به ایران برگشت در اداره پلیس از زنده بودن او باخبر شد.

جامعه

کاش قدر خوشبختی‌ام را می‌دانستم

متهم به قتل در دادگاه:

کاش قدر خوشبختی‌ام را می‌دانستم

مرد ثروتمند که بعد از قتل شریکش اسناد و مدارک او را به همراه ۶۰ هزار یورو از خانه‌اش سرقت کرده بود با درخواست خواهر مقتول در یک قدمی مجازات قصاص قرار گرفت.

جامعه

وقتی خشونت، خانواده را قتل‌عام می‌کند

بررسی روانکاوانه وقوع ۲ جنایت خانوادگی در آخر هفته گذشته؛

وقتی خشونت، خانواده را قتل‌عام می‌کند

شامگاه آخرین روز هفته گذشته مردی مسلح پس از قتل همسر و دو فرزندش در شهرستان گرگان به آمل رفت و ۶ نفر از اعضای خانواده همسرش از جمله پدرزن، باجناق، دو خواهرزن و کودکان آنها را به گلوله بست و سپس خودکشی کرد.

جامعه

اعترافات قاتل پسر ۱۰ ساله

اعترافات هولناک نصاب آنتن؛

اعترافات قاتل پسر ۱۰ ساله

مرد جنایتکار که با ربودن پسر ۱۰ ساله در رشت وی را به قتل رسانده بود، انگیزه خود را از این جنایت هولناک وسوسه‌های شیطانی عنوان کرد.

جامعه

بادیگارد باند سرقت قاتل شد

به گزارش «ایران»؛

بادیگارد باند سرقت قاتل شد

پسر نوجوان که بادیگارد یک باند سرقت بود با ۱۱ ضربه چاقو پسر نوجوانی را به خاطر سرقت گوشی تلفن همراهش به قتل رساند.

جامعه