
تحقیقات از مرد جوانی که در یک فعال اجتماعی را به قتل رسانده است در شعبه ۵ دادسرای جنایی تهران آغاز شده است.

پسر جوانی که متهم است به خاطر اختلاف بر سر ارث و میراث، داییاش را به قتل رسانده در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستاد.

۱۶ روز پس از گم شدن پسر و دختر جوان آبادهای قاتلان آنها در حالی دستگیر شدند که میگفتند به خاطر سرقت دست به این جنایت هولناک زدهاند.

عامل قتل نگهبان پارک جنوب تهران توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.

زن میانسال که به خاطر شستن فرش در کوچه باعث راه بندان شده بود به دست راننده یک خودروی پراید به قتل رسید.

مرد جوانی که متهم است در حالت مستی با ۱۸ ضربه چاقو مرتکب جنایت شده در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

فرمانده انتظامی رابر درباره حادثه تلخ خانوادگی که در این شهرستان رخ داده است، توضیحاتی ارائه کردد.

فرمانده انتظامی جهرم گفت: قاتلی که شب گذشته با ضربات چاقو دوست ۱۷ ساله خود را به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان آمل از شناسایی و بازداشت متهم به قتل بانوی آرایشگر آملی در کمتر از ۱۲ ساعت در آن شهرستان خبر داد.

پسر جوان که در یک درگیری خونین در مغازه جگرکی مرتکب قتل شده بود، برای سومین بار پای میز محاکمه ایستاد.

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده گفت: مردی ۳۵ ساله با حضور در کلانتری ۱۱ این فرماندهی صراحتا به قتل همسرش اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان آمل از وقوع یک فقره قتل در این شهرستان که مقتول آن یک زن چهلساله و آرایشگر بوده خبر داد.

ظهر امروز در بلوار شهید مطهری یاسوج و روبروی دانشگاه علوم پزشکی این شهر، یک فقره قتل و سپس خودکشی فرد ضارب رخ داد.

مرد جوانی که ۱۴ سال قبل یک تاجر ایرانی را در گرجستان به قتل رسانده و به قصاص محکوم شده بود، وقتی متوجه شد بین اولیای دم اختلاف وجود دارد، از قضات خواست تکلیف او را مشخص کنند.

بالاخره در کشاکش این پرونده جنجالی جلسات محاکمه برگزار شد و ۳ متهم این پرونده پای میز عدالت ایستادند و هر کدام نقش خود را در قتل تکاندهنده مادر و دختر بازگو کردند.

حمله مرگبار پنج مرد مسلح به خانهای در شوش، به مجروح شدن چهار عضو یک خانواده و جانباختن یکی از آنها منجر شد

مرد زندانی که به جرم قتل به قصاص محکوم شده بود در حالی که ۲۱ سال حبس را تحمل کرده است، سرانجام با رضایت اولیای دم آزاد شد.

تحقیقات در پرونده مرد گمشده نشان می دهد که او قربانی طلب ۲۰۰ میلیون تومانی از سوی برادران بدهکار شده است.

رسم غلط تیراندازی در یک مراسم عروسی منجر به مرگ پسر ۲۵ ساله شد.

مرد جوان که به اتهام قتل عروس خالهاش پای میز محاکمه ایستاده بود، مدعی شد مخالفت او با پیشنهاد زن جوان برای ازدواج به این جنایت کشیده شده است.