دفتر اطلاع رسانی دولتی غزهT در دویست و بیستمین روز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مهمترین آمار جنگ نسل کشی اشغالگران علیه مردم فلسطین را منتشر کرد.
وضعیت غزه از ۷ اکتبر سال گذشته تاکنون دگرگون شده و حالا به دنبال وقوع جنگ، ساختمانهای ویران شده، کمبود آب و غذا و سطح پایین بهداشت، تصویری دلخراش از این بخش خاورمیانه ترسیم کرده است.
وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب هفت جنایت با ۵۷ شهید و ۸۲ زخمی شده است که با احتساب شهدای جدید، از روز هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۳۵ هزار و ۹۱ فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
جنبش حماس در بیانیهای اعلام کرد: اظهارات تکان دهنده «لیندسی گراهام» سناتور آمریکایی درباره حمله به غزه با یک بمب اتم، نشان دهنده میزان سقوط اخلاقی وی است.
آژانس آنروا روز دوشنبه با بیان اینکه سطح جدیدی از ناامیدی در غزه در برابر چشمان جهانیان آشکار میشود، گفت که بمباران و دستور تخلیه در شمال غزه منجر به آوارگی و ترس بیشتر در میان هزاران خانواده شد.
مدیر اورژانس و خدمات پزشکی در شمال نوار غزه گفت که جسد بیش از ۲۰ شهید امروز بمباران اردوگاه جبالیا از زیر آوار خارج شد
شهادت عضو جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین در بمباران شمال غزه، بازداشت بیش از ۱۰ فلسطینی بعد از یورش ارتش صهیونیستی به کرانه باختری و فعال شدن آژیرهای هشدار در شمال فلسطین اشغالی از مهمترین تحولات روز ۲۲۰ طوفان الاقصی است.
روز گذشته در فاصله کمتر از سه روز مانده به فرارسیدن روز نکبت، حامیان فلسطین در نیویورک دست به تظاهرات زدند و با راهپیمایی روی پل منهتن، شعارهای ضدصهیونیستی سردادند.
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: از مجموه ۵۰۰ نفر از کادر پزشکی که در غزه به شهادت رسیدن ۱۳۸ نفر از آنها پرستار بوده اند.
روزنامه هاآرتص امروز در گزارشی با اشاره به تلاش ارتش اسرائیل برای سانسور اخبار خودکشی نظامیانش در جریان عملیات طوفان الاقصی، در این باره افشاگری کرد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، با ادامه تجاوزات اشغالگران طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار شهدای غزه از ۳۵ هزار نفر هم گذشت.
«سامی ابو زهری»، از رهبران جنبش حماس گفت: مقاومت غزه، در مقابله با جنگجهانی موفق عمل کرده است.
رسانههای عبری طرح رژیم صهیونیستی برای اداره غزه بعد از جنگ را فاش کردند.
منیر شفیق ادیب، سیاستمدار فلسطینی و متفکر جهان عرب با علیاکبر ولایتی دیدار و در مورد تحولات منطقه و جنگ غزه به بحث و گفتوگو پرداختند.
جنگ در غزه در حالی وارد دویستونوزدهمین روز خود شده که بمباران مناطق شمالی و مرکز غزه تشدید شده و آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای فلسطینیان (آنروا) امروز گزارش داد که تاکنون تنها ۳۰۰ هزار فلسطینی از این منطقه گریختهاند.
براساس اعلام آنروا، با تشدید بمباران و محاصره رفح، با اسکان دهها هزار آواره فلسطینی در جنوب غزه توسط ارتش رژیم اشغالگر، خطر گرسنگی و قحطی جان دهها غیرنظامی فلسطینی را به شدت تهدید میکند.
شدت کشتار و جنایات رژیم صهیونیستی طی ۸ ماه گذشته و بخصوص طی یک هفته اخیری که حمله به رفع را آغاز کرده است، سبب شده که شاهد سلسله وقایعی در حوزههای میدانی، سیاسی، دیپلماتیک و همچنین اجتماعی باشیم. در تازهترین مورد اکنون موتور کشتار صهیونیست به روشن شدن موتور انتفاضه جدید در کل فلسطین منجر شده است و در همین راستا گروههای فلسطینی از اهالی کرانه باختری، قدس و سرزمینهای اشغالی خواستند که انتفاضه گستردهای را در حمایت از نوار غزه و نجات شهر رفح به راه بیندازند.
منابع پزشکی در نوار غزه اعلام کردند که ارتش رژیم اشغالگر دست به جنایتی بزرگ در جبالیا زده و شمار زیادی شهید و مجروح شدند.
شبکه خبری سی ان ان نوشت: از ۱۸ آوریل، بیش از ۲۴۰۰ دانشجو در بحبوحه اعتراضات آمریکا در بیش از ۵۰ دانشگاه بازداشت شده اند.
شبکه خبری سی ان ان آمریکا اعلام کرد: از ماه اکتبر تاکنون حداقل ۹۷ روزنامه نگار و کارمند رسانه ای در غزه کشته شده اند که ۹۲ نفر از آنها فلسطینی بوده اند.