«سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی امروز (سهشنبه) در سخنانی به مناسبت عید فطر خواستار توقف جنگ در نوار غزه شد.
اردوغان و حزب حاکم ترکیه در طول ۶ ماه گذشته که از جنگ غزه میگذرد، سیاستهای مختلفی را در پیش گرفتهاند تا بتوانند ضمن نقش آفرینی در این میدان و اقناع افکار عمومی داخلی و منطقهای، وضعیت را طوری مدیریت کنند تا از مزایای آن نیز استفاده کنند.
همزمان با از سرگیری مذاکرات در قاهره، تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه همچنان ادامه دارد و وزارت بهداشت غزه امروز (سهشنبه) از افزایش شمار شهدای این حملات به ۳۳ هزار و ۳۶۰ نفر خبر داد.
درحالی بیش از یک هفته از خروج ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان الشفای غزه میگذرد که منابع رسانهای امروز (سهشنبه) از کشف پیکر ۳۸۱ شهید در اطراف این بیمارستان خبر دادند.
روزنامه گاردین نوشت: مردمی که در شمال غزه گرفتار شدهاند در «جهنمی بر روی زمین» زندگی میکنند.
نماینده جنبش حماس در ایران گفت: اقدامات دیپلماتیک کشورهای حامی فلسطین باید به گونهای باشد که رژیم صهیونیستی را مجبور به توقف جنگ و نسل کشی علیه مردم فلسطین کند.
«الیزابت وارن»، سناتور دموکرات آمریکایی گفت: دادگاههای بینالمللی میتوانند اقدامات اسرائیل را در غزه نسلکشی تفسیر کنند.
کارشناسان که پیگیر ویرانیهای غزه از طریق ماهواره هستند، با اشاره به ویرانی گسترده در شهر خانیونس توسط رژیم صهیونیستی اعلام کردند که ۵۵ درصد ساختمانها در این منطقه تخریب شده است.
«نیکلاس مادورو»، رئیسجمهوری ونزوئلا، نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و سکوت دیوان بینالمللی دادگستری «لاهه»، در واکنش به این حوادث را محکوم کرد.
دولت نیکاراگوئه به دنبال، شکایت دولت آفریقای جنوبی از اسرائیل به دلیل آنچه آن را نسلکشی در غزه میدانند، از دولت آلمان به دلیل کمک تسلیحاتی به اسرائیل و همچنین تسهیل نسلکشی علیه فلسطینیها نزد دادگاه بینالمللی لاهه اعلام شکایت کرده است، هر چند آلمان این ادعا را رد کرده و میگوید برلین هیچگونه نقض قوانین حقوق بشری انجام نداده است.
شبکه الجزیره قطر امروز (دوشنبه) به نقل از منابع خود گزارش داد که طرف های میانجی در مذاکرات جاری قاهره با هدف پایان دادن به جنگ در نوار غزه، پیشنهاد آتش بس سه مرحله ای را مطرح کرده اند.
یک عضو ارشد حماس اعلام کرد که دشمن صهیونیستی قصد آتش بس دائم و خروج نظامیانش از غزه را ندارد.
وزارت بهداشت غزه امروز (دوشنبه) در تازهترین گزارش آماری خود، از افزایش شمار شهدای جنایتهای رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ۳۳ هزار و ۲۰۷ نفر خبر داد.
عربستان و پاکستان، در بیانیهای مشترک با ابراز نگرانی از تشدید اوضاع در غزه، خواستار افزایش فشار جامعه بینالمللی بر رژیم اسرائیل برای توقف تهاجم علیه مردم غزه شدند.
امروز دوشنبه، روزنامه صهیونیستی «معاریو»، از کسری هفت میلیارد دلاری بودجه رژیم صهیونیستی، در سایه جنگ غزه خبر داد.
«مایکل مارتین»، وزیر امور خارجه ایرلند، حملات نظامی مرگبار رژیم صهیونیستی به نوار غزه را عامل ایجاد کشتار و ویرانی «در ابعاد فاجعهبار» در این باریکه تحتمحاصره دانست.
با وجود عقبنشینی نیروهای اشغالگر از بیشتر مناطق استقرار خود در داخل نوار غزه، اما نظامیان این رژیم همچنان به شکل محدود در چهار نقطه بهویژه اطراف شرق و شمال غزه حضور دارند.
«ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد اگر «بنیامین نتانیاهو» تصمیم بگیرد بدون حمله به رفح به جنگ علیه غزه خاتمه ببخشد، دیگر نخستوزیر این رژیم نخواهد بود.
اولین جلسه دیوان بینالمللی دادگستری، برای استماع شکایت «نیکاراگوئه» علیه دولت آلمان، به اتهام تسهیل در نسلکشی غزه در «لاهه»، آغاز شد.
بر اساس پیشبینی تارنمای نشریه «هیل»، درگیریهای درون حزبی، در مورد چگونگی رویکرد آمریکا در قبال رژیم اسرائیل، در کنوانسیون حزب دموکرات در شیکاکو، به اوج خواهد رسید.