ترور، تیغ زنگ زده اسرائیل در برابر حزب الله

چرا عملیات تروریستی علیه جریان مقاومت نتیجه نمی دهد؟

ترور، تیغ زنگ زده اسرائیل در برابر حزب الله

رژیم صهیونیستی در حالی به موتور ترور خود در لبنان سرعت بخشیده که چندی پس از عملیات طوفان الاقصی و ورود حزب‌الله به عنوان بازوی بازدارنده در شمال سرزمین‌های اشغالی، بر حمله مستقیم به خاک لبنان تأکید داشته و در سوی مقابل نیز حزب‌الله به موازات تشدید حملات رژیم صهیونیستی در غزه، به حملات خود چه در بعد تسلیحاتی و حساسیت اهداف و چه در بعد جغرافیایی عمق بخشیده است.

جهان

فراخوان حماس برای تشدید مقاومت ضد اشغالگران در کرانه باختری

فراخوان حماس برای تشدید مقاومت ضد اشغالگران در کرانه باختری

حماس با تاکید بر شکست توطئه‌های جنایتکارانه اشغالگران در کرانه باختری، از همه مردم فلسطین در سراسر این منطقه خواست تا عملیات‌های مقاومتی ضد دشمن صهیونیستی را در اشکال مختلف تشدید کنند و به حمایت از غزه ادامه دهند.

جهان

لیبرمن: تنها راه حل انتخابات است/امیدواریم گانتس برای سرنگونی نتانیاهو به ما ملحق شود

لیبرمن: تنها راه حل انتخابات است/امیدواریم گانتس برای سرنگونی نتانیاهو به ما ملحق شود

رئیس حزب «اسرائیل بیتنو» امروز (دوشنبه) در سخنانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را فاقد صلاحیت لازم برای ابقا در این سمت دانست و بر ضرورت برگزاری انتخابات زودهنگام در اراضی اشغالی تاکید کرد.

جهان

جهان صدای «نصیرات» شد

جهان صدای «نصیرات» شد

جنایت ارتش اشغالگر در اردوگاه نصیرات در نوار غزه که منجر به شهادت و زخمی شدن صدها فلسطینی شد، واکنش‌های گسترده مردم کشورهای مختلف، دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی را در پی داشت. سخنگوی وزارت خارجه کشورمان جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه را بشدت محکوم کرد.

جهان