
کماکان یکی از سوالاتی که ذهن مصرف کنندگان لبنیات در جامعه ما را درگیر خود کرده این است که آیا در تولید لبنیات از چربیهای گیاهی استفاده می شود و اگر چنین است، چرا بر روی بستهبندی آن چیزی در این رابطه درج نمی شود؛ بازرسان میگویند برخی از واحدهای لبنی در این رابطه تقلب می کنند.

رویکرد دولت چهاردهم در بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای بانوان و نیروهای بومی در سطوح بالای مدیریتی و انتخاب نخستین بانوی فرماندار اهل تسنن در تاریخ کردستان، حامل پیامی از جنس برابری و عدالت برای زنان ایران زمین است. نقش آفرینانی تأثیرگذار که توانمندیهای خود را باور کرده و با احیای عدالت جنسیتی در دولت وفاق ملی، ارتقای جایگاه خود در ساختار حکومتی و نقشآفرینی در توسعه و آبادانی کشور را جستوجو میکنند. «سودابه ضرغامنژاد» نخستین بانویی است که مسئولیت فرمانداری شهرستان دهگلان کردستان به او سپرده شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: روز جهانی پرندگان مهاجر از دوازدهم اکتبر مصادف با ۲۱ مهر ماه به نام روز جهانی پرندگان مهاجر نامگذاری شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان از برگزاری مراسم گرامیداشت چهلمین روز درگذشت شهدای خدمت در روز پنجشنبه ۷ تیر ماه در سنندج خبر داد.

فرمانده مرزبانی استان کردستان گفت: مرزبان استوار دوم ” جلال اعتماد” در هنگ مرزی بانه به شهادت رسید.