سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه صیانت از آراء تکتک مردم با رعایت کامل بیطرفی را وظیفه خود میدانیم، گفت: فعالان شبکه مردمی نظارت، مدافعان حریم مردم سالاری دینی هستند.
عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: مشارکت در انتخابات می تواند اقتدار منطقه ای را برای کشور رقم بزند.
استاندار تهران با اشاره به برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دانشآموزان رای اولی با بینش سیاسی همراه با سایر اقشار مردم در این دوره از انتخابات مشارکت کنند.
رییس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و احضار۴ نفر درخصوص انتشار نظرسنجی های آنلاین دروغین و جعلی خبر داد.
وزیر کشور گفت: به داوطلبان انتخاباتی و کسانی که آمار و درباره عملکرد دولت سیزدهم ارائه میدهند توصیه میشود اگر اطلاعاتی نیاز دارند از دولت بخواهند و کاملا آمادهایم اطلاعات درست و دقیق را در اختیار آنها قرار دهیم تا آمار اشتباه ارائه نشود.
حداد عادل با اشاره به انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری گفت: امیدواریم در انتخابات پیش رو کسی متخب شود که دغدغه مردم را مانند شهید رئیسی داشته باشد.
امروز شنبه بعد از پخش دو روز مناظره پیدرپی، پایان میزگردهای انتخاباتی، پخش مستندهای نامزدها به دور دوم رسیده است و تنها گفتوگوی ویژه خبری یک نامزد بهصورت زنده روی آنتن خواهد رفت.
«بینش و بصیرت سیاسی» از شاخصههای مورد تأمل عالمان علم سیاست است که با آن بلوغ سیاسی یک جامعه را میسنجند. از همین روست که رویکردهای استبدادی «کنشگری سیاسی مردم» را برنمیتابد و تمایل دارند مردم به مسائل سیاسی ورود نکنند؛ چرا که خوب میدانند «جامعه منفعل» جامعهای تابع و دنبالهرو خواهد شد.
«انتخابات» با اینکه ذاتاً یک پدیده سیاسی است اما بیربط با دیگر عرصههای حیات جمعی بویژه «فرهنگ» نیست. اما اغلب، نسبت «فرهنگ» و «سیاست» نادیده انگاشته میشود در حالی که انتخابات در یک زمینه فرهنگی رخ میدهد. به عبارتی، فرهنگ میتواند تعریفکننده و کنترلکننده عرصه انتخابات باشد و رأی مردم را بسازد یا شکل و جهت دهد.
مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه پنجشنبه در دومین مناظره انتخاباتی با محور اقتصادی نسبت به مسأله فقر و اختلاف طبقاتی موضوعاتی را بیان کرد و آمارهایی را نشان داد که بهبود شرایط در دولت سیزدهم را سانسور کرده و به کارنامه تیم فعال در ستاد خود که در دهه ۹۰ وضعیت فقر و نابرابری را در دولت روحانی تشدید کردند هیچ اشارهای نکرد. بهتر است هنگام ارائه نظرات و آمارها، روایت صحیحی از وضع موجود، تغییرات به وجود آمده و بانیان تشدید فقر در یک دهه گذشته ارائه شود. برای ارائه تصویر دقیقتر وضعیت فقر در دهه ۹۰ را که کارنامه واضح فعالان ستاد پزشکیان است مرور کرده و تغییر روند آن در دوران عمر دولت سیزدهم را مورد بررسی قرار میدهیم.
مناظره دوم کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اگرچه با محوریت اقتصادی و موضوعات مشخصی همچون «خدماترسانی عدالت محور»، «ارتقای نظام سلامت» و «ارتقای نظام علمی و آموزشی» برگزار شد، با این حال به دور از مجادلات سیاسی نامزدها نبود. مجادلهای که مبنای آن علاوه بر راهکارهای متفاوت برخی نامزدها، در نسبتشان با دولتهای گذشته و رویکردهای حاکم بر آن دولتها قرار داشت.
احسان صالحی سرپرست مؤسسه ایران
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید مراقب باشیم ادبیات غلط ما را اسیر نکند زیرا زن پیشران و روش حل مسائل است. دغدغه بانوان ما هم حجاب نیست و این یک ظلم تاریخی به زن است در حالیکه دغدغه اصلی با نوان تبغیض در فرصتها است.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری گفت: در حوزه تربیت دختران ما به جای اینکه خودمان را نقد کنیم که چرا این اتفاق افتاده، در بیرون برخوردهایی را با دختران مردم میکنیم که آدم نمیتواند بپذیرد که این برخوردها میتواند مشکلی را حل کند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه کاستی بیتدبیری و مشکلات اقتصادی را زن در خانواده جبران میکند، تاکید کرد: متاسفانه هر نشستی درباره زنان داریم، مردان مینشینند و راجع به زنان تصمیم میگیرند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: چیزی که زنان ما از آن نگران هستند این است که چرا نقش، جایگاه و نقشآفرینی زن سانسور میشود. ما امروزه موفقیتهای بزرگی در کشور داریم و مادران شهدا و همسران شهدا موفقیتهای بزگ را رقم زدند.
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به بررسی اصول و ضوابط رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۳ پرداخت.
مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما بار دیگر اعلام کرد فقط و فقط صحت نظرسنجیهایی را تایید میکند که این مرکز رسما در رسانه ملی اعلام و منتشر کرده باشد.
امشب اول تیر ماه ۱۴۰۳ سومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری با موضوع فرهنگی برگزار میشود.