
آیت الله فیاض از مراجع عالیقدر شیعیان در نجف اشرف صبح امروز در گذشت.

آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس خارج فقه امروز خود، با اشاره به ایام الله ۲۲ بهمن و همچنین ایام تبلیغ ماه مبارک رمضان، ابراز داشتند: الآن ما دو تا امر خیلی مهم در پیش داریم. یکی مسئله راهپیمایی ۲۲ بهمن است، یکی هم تبلیغ شما بزرگواران در ماه مبارک رمضان که رسالت قرآن و عترت را به جامعه منتقل میکنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: واقعیت این است که همه ما در برابر مردم شرمندهایم و گرانیها و مشکلات معیشتی موجود قابل پذیرش نیست.

آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید قم در دیدار با رئیس مجلس گفت: برای سامان یافتن امور کشور باید انسانهای صالح و شایسته در جایگاه های مدیریتی قرار گیرند. پاکی مملکت در گرو طهارت مدیران و مسئولان است.

خبر ارتحال آیت الله وحید خراسانی از مراجع عظام تقلید تکذیب شد.

برخی مراجع تقلید با استناد به مبانی شرعی و روایی، وسواس در طهارت و اسراف در مصرف آب را عملی ناپسند دانسته و فتوای صریح به حرمت یا بطلان رفتارهای افراطی در وضو و غسل صادر کردهاند؛ فتاوایی که ناظر به حفظ اعتدال دینی و صیانت از منابع طبیعی است.
