یک ماه پیش بود که کارشناسان هشدار دادند اگر روند بهرهبرداری از جنگل هیرکانی پایان نیابد، بزودی تبدیل به جنگلهای جزیرهای در سه استان گلستان، گیلان و مازندران میشود و پیوستگی خود را از دست میدهد. سازمان منابع طبیعی چند سال پیش خبر داد جنگلهای گلستان دیگر توانایی نگهداشت آب را در خود ندارند.
شب جنگلهای هیرکانی تاریک نبود، ترسناک بود. مثل کابوسی که صبح به محض چشم باز کردن باید خدا خدا کنی تا تعبیر نشود. شب هیرکانی تاریک نبود. هنوز راه نجاتی برای آن وجود داشت.
همزمان با انتشار رسانهای دستور «حسن وحید» سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری برای برداشت درختان افتاده و شکسته جنگل، یکی از پیمانکاران برداشت چوب هم با انتشار عکسی از خود با یکی از مقامات سیاسی نوشت «با مساعدت این مجمع، موانع برداشت چوبهای شکسته و افتاده در حال مرتفع شدن است.» او همچنین از طلب ۳۰۳ هزار مترمکعبی چوب از منابع طبیعی و آبخیزداری خبر داد که باعث سؤالات بیشماری شد.
اداره کل مدیریت بحران استانداری مازندران در اطلاعیهای با اشاره به افزایش دمای هوا و ورود گردشگران، نسبت به آتش سوزی در جنگل های هیرکانی این خطه از شمال کشور طی روزهای آینده هشدار داد.