دولت درحالی پیشنهاد بودجه سال ۱۴۰۴ سازمان سینمایی را بالغ بر ۷۰۸ میلیارد تومان در نظر گرفته است که با این بودجه، تحقق اهداف صنعت سینما و رشد زیرساختها ممکن است با چالش مواجه شود.
موضوع فروش یکجای سینما پارس این مساله را متذکر میشود که مدیریت سینمایی کشور میتواند یکبار برای همیشه به این مساله وارد شود و با در دست گرفتن زمام تولیت این اماکن متروکه، آنها را به ناوگان سینمایی کشور بازگرداند.
شورای پروانه فیلمسازی در جلسه اخیر، با ساخت ۶ فیلمنامه موافقت کرد.
شبکه نمایش خانگی امسال، فعالیت فشردهای داشت و سکوهای پخش، هم در تولیدات و هم در نمایش آثار، پرکار و فعال ظاهر شدند. این روند از رقابت سرسختانه با سینمایی حکایت دارد که دستکم در بازه کنونی از مشکلاتی چون عدمتنوع گونه رنج میبرد. فشردگی تولیدات این سکوها نیز دیگر مساله رقابتی میان آنها با سینماست که دستکم تا امروز، خللی هرچند اندک در روند تولیدات سینمایی ایجاد کرده است.
سینماها در پائیز امسال، بیش از ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار مخاطب داشتند که این عملکرد، رشد ۴۳درصدی بهنسبت تابستان و ۱۴درصدی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته را نشان میدهد.
از میان تمام مدیران فرهنگی که با حکم سید عباس صالحی، متصدی بخشهای مختلف فرهنگ و هنر شدند شاید کار رائد فریدزاده، دشوارتر از بقیه باشد. او در شرایطی بر صندلی سازمان سینمایی تکیه زده است که هر دو سوی آن یعنی هم مخاطبان و هم سینماگران اعتمادشان را به سینما از دست دادهاند. فریدزاده برای بازگشت این اعتماد که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تازهترین صحبتهای خود به درستی بر آن تأکید کرده و امیدوارانه از آن سخن گفته است، مسیر سختی را پیشرو دارد.
اعضای شورای سیاستگذاری چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در احکامی از سوی رئیس سازمان سینمایی منصوب شدند.
رئیس سازمان سینمایی در احکامی جداگانه معاونان ارزشیابی و نظارت، توسعه مدیریت و منابع و مدیر عامل موسسه سینما شهر را معرفی کرد.
میزان مخاطبان سینما درحالی از ۲۰ میلیون نفر عبور کرده که حالا دیگر با خیال راحت میتوان از ۳۰ میلیون مخاطب و گیشه فراتر از ۲ هزار میلیارد تومانی برای امسال سینماهای کشور سخن گفت.
رائد فریدزاده به طور رسمی به عنوان رییس سازمان سینمایی منصوب شد.
پرونده ویژه این هفته از سری برنامههای هفت، با حضور محمد خزاعی؛ رئیس سازمان سینمایی به بررسی عملکرد سازمان سینمایی در دولت سیزدهم به طور زنده به نمایش گذاشته شد و خزاعی ضمن رد ارتباط ممنوعالکاری هنرمندان به وزارت ارشاد گفت که تنها یکدهم آثار در دولت سیزدهم، کمدی بوده است.