
شب گذشته، سواحل چابهار درگیر طوفانی شدید و خسارتبار شد که در نتیجه آن بیش از ۱۰ لنج ماهیگیری غرق شدند. این حادثه، زندگی دریانوردان و معیشت خانوادههای آنان را به شدت تحت تاثیر قرار داده و بسیاری از صیادان در شرایط اضطراری و بحرانی به سر میبرند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران از تسهیل صادرات آبزیان و خاویار به ازبکستان باهدف ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصاد دریامحور خبر داد.

مدیرکل دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: دولت با واگذاری بنادر ماهیگیری به بخش خصوصی، گامی مهم در مسیر چابکسازی ساختار اجرایی و تقویت نقشآفرینی جوامع محلی در مدیریت منابع دریایی برداشته است.

کوروش خلیلی هدفگذاری تولید ۱۰ هزار تن ماهی خاویاری در استان را هدفی دستیافتنی دانست.

صید بیش از ۱۷۰ تن ماهی استخوانی، حکایت از روزهای پربار و رونق دوباره در دل آبهای دریای خزر دارد.

صیادان غیرمجاز که با دستگاه شوک الکتریکی در کرخه ماهیگیری میکردند دستگیر شدند.

جزیره هنگام، جزیرهای گرمسیری در سواحل ایران، در انتهای جنوبی خلیج فارس است. این جزیره که تنها چهارده مایل مربع مساحت دارد، سه روستا با تنها چند صد خانوار دارد. این جزیره از دیرباز به دلیل اهمیت ژئواستراتژیک خود شناخته شده است.