وزیر راه و شهرسازی در واکنش به اظهارات مطرح شده در مناظره های انتخاباتی درباره ساخت مسکن گفت: با اجرای برنامه هفتم توسعه و عرضه ۳۰۰ هزار هکتار زمین، جهش تولید مسکن مردمی در آستانه شروع ۶ میلیون واحد قرار میگیرد.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه مرحلهی دوم انتخابات ریاستجمهوری خیلی مهم است، فرمودند: اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
شب گذشته آخرین مناظره نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برگزار شد. حالا مردم تقریباً ۴۸ ساعت فرصت خواهند داشت تا درباره این دو نامزد قضاوت کنند.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: جراره با بیان اینکه مشارکت پایین مردم در انتخابات به معنای مخالفت با نظام نیست و رای ۹۸ درصدی مردم به نظام جمهوری اسلامی در اوایل انقلاب حاکی از همین مسئله است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از جامعه بختیاریهای، لرستانیهای و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد دعوت کرد در دور دوم انتخابات شرکت کرده به سعید جلیلی رای دهند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، بیان کرد: در نقطه فروردین ۱۴۰۳ و اسفند ۱۴۰۲ در پایینترین رقم رشد نقدینگی ۶۲ ساله قرار داشتیم. یکی از بهترین رشدهای تولید ناخالص داخلی کشور سال ۱۳۹۰ بوده است با این حال سال ۱۴۰۲ پس از ۱۱ سال نرخ جی.دی.پی سرانه به آن سال رسیده است.
سرپرست ریاست جمهوری و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، اصلاح بندهایی از ماده ۸ اساسنامه بنیاد ایرانشناسی را ابلاغ کرد که بر مبنای آن، شمار اعضای حقوقی این بنیاد، افزایش و شمار اعضای حقیقی آن کاهش خواهد یافت.
قیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه ثابت بود زیرا سرمایهگذاران منتظر آخرین جلسه سیاست گذاری فدرال رزرو برای سرنخهای تازه در مورد زمان شروع کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا بودند.
دولت سیزدهم در زمینه مقابله با فرار مالیاتی و شناسایی مودیان جدید و اخذ مالیات از دانهدرشتها اقدام کرد که در سه سال گذشته، موفق به تحقق ۶۰ درصد از ظرفیت مالیاتی کشور در راستای توسعه طرح های عمرانی شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: مصوبات جدیدی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای توسعه مدیریت و فضای فرهنگی و هنری کشور اخذ شده که در حال گسترش آن هستیم. رشد ۷۰۰ درصدی مخاطبان سینما و رشد ۳۰۰ درصدی فروش بخشی از اقداماتی است که انجام شده است.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: دور دوم انتخابات ریاست جمهوری و میزان مشارکت مردم در آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که سرنوشت کشور سیاسی به آن بستگی دارد.
سرپرست وزارت خارجه با تاکید بر اینکه لبنان قطعا یک جهنم بدون بازگشت برای صهیونیستها خواهد بود، خاطر نشان کرد: در عرصه لبنان مقاومت به عنوان یک بازیگر فعال در عرصه عملیاتی ومیدانی ودیپلماسی نقشآفرینی هایی داشته است که بازدارندگی های لازم را ایجاد کرده است.