پیگیری ۱۰۴ هزار درخواست مردم مازندران توسط رئیسی

استان‌ها

66412
پیگیری 104 هزار درخواست مردم مازندران توسط رئیسی

استاندار مازندران با اشاره به سفر ۲ روزه رئیس‌جمهور به دیار علویان، گفت: ۱۰۴ هزار درخواست مردم مازندران از آیت‌الله رئیسی در دور دوم سفر استانی رسیدگی می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، یوسف نوری روز یکشنبه با بیان این که تیم‌های نهاد ریاست جمهوری ۲۲ هزار و ۱۵۱ تماس مردمی را پاسخ دادند، ۲۳ هزار و ۷۴۱ درخواست در سامانه اینترنتی ۱۱۱ ثبت شده و تعداد ۵۸ هزار و ۵۰۰ درخواست مردمی تحویل شد، افزود: در مجموع تعداد ۱۰۴ هزار درخواست مردم مازندران از رئیس‌جمهور هرچه زودتر رسیدگی و پیگیری می‌شود. سفر ۲ روزه آیت‌الله رئیسی به همراه معاونان و وزرا در هفته گذشته گام بزرگی برای شناسایی، رصد و گره‌گشایی مشکلات این استان شمالی کشور بوده است.

وی با اشاره به استقبال پرشور مردم مازندران از رئیس جمهور در مصلای مرکز استان در بدو ورود به مازندران، ادامه داد: بازدید از کارخانه چوب و کاغذ در نخستین بازدید و واحدهایی که احیا شده نشان می دهد چقدر در منطقه کار شد همچنین احیا شدن ۳۹۵ بنگاه و کارخانه تولیدی راکد به چرخه تولید اقدام بزرگی است که در دولت مردمی سیزدهم اتفاق افتاد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه با حمایت دولت گام دوم کارخانه چوب و کاغذ در راستای توسعه با استقرار فناوری نوین عملیاتی می شود، تصریح کرد: بازدید از طرح های اشتغال و توسعه ای در روستای خرماکلا نماد از اقتصاد روستایی، مهاجرت معکوس روستائیان از شهر به زادگاه شان، افزایش جمعیت، تحرک روستایی و صادرات در دل روستا است که چندین حوزه دیگر را هم به تحرک وادار کرد.

نوری تصریح کرد: در روستای خرماکلا با توسعه اشتغال و تولید صادات شده و ارز وارد منطقه می شود هرچند دولت سیزدهم هم بر مسئله روستامحوری بسیار تلاش دارد.

وی با بیان اینکه روستائیان و تولیدکنندگان از نزدیک مشکلات و معضلات خود را در دیدار با رئیس جمهور بیان کردند، خاطرنشان کرد: سد گلورد از دیگر تأکیدات رئیس جمهور بوده که در دولت سیزدهم برای آن کار خوبی انجام شد، البته دولت سیزدهم بر مدار اخلاق و مردم گام برمی دارد و به نتایج خوب دست یافت.

نوری با اعلام اینکه شعار دولت مردمی بودن آن است زیرا مردم از بزرگترین سرمایه های اجتماعی مان هستند، با اشاره به تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم است، متذکر شد: در زمینه کاربری اراضی روستایی هم بحث شد تا کشاورزان برای کارهای کشاورزی در زمین روستایی خودشان مجوزات لازم را اخذ کنند زیرا حدود پنج هزار مجوز متوقف شده که در حال رسیدگی هستند و مهلت یک هفته ای برای پیگیری این مسئله داده شده تا در دولت حل شود.

نوری با اشاره به بازدید از باغ موزه دفاع مقدس مازندران که نمونه بارز حماسی و نمایش هشت سال دفاع مقدس است، گفت: رئیس جمهور در این برنامه دیدار خوبی با خانواده شهدا داشتند، مازندران شهدای زیادی در دفاع مقدس تقدیم کرد و نقش بارز لشکر ویژه و خط شکن ۲۵ کربلا بر کسی پوشیده نیست، تصمیم گرفته شد تا برای باغ موزه در کنار توسعه، مسیر پیشرفت هم تعیین شود زیرا مازندران یکی از استان های شاخص گردشگری که در مسیر حرم امام رضا(ع) قرار دارد و باید این طرح فرهنگی، مذهبی و حماسی با اختصاص اعتبارات لازم برای بازدید عموم زودتر مهیا شود.

وی با اشاره به توجه دولت در حوزه صنایع دستی، یادآور شد: باید به مردم در تمام عرصه ها میدان داد و نیروی فراگیر مردمی برای حل مشکلات و مسائل شکل گیرد تا نتایج آن را درک و لمس کنیم.

استاندار مازندران با اعلام اینکه در راستای شعار سال ۱۴۰۳ که رهبر معظم انقلاب امسال را به سال جهش تولید با مشارکت مردم نام نهادند، یادآور شد: باید به مردم در همه حوزه ها میدان داد و مشارکت مردم را ویژه دید زیرا مردم مازندران همیشه در همه حوزه های فرهنگی، مذهبی، قرآنی، رفع آسیب های اجتماعی نقش آفرین هستند.

وی با اشاره به رفع موانع تولید و توجه به محیط زیست که از دستورات رئیس جمهور در سفر به مازندران بود، گفت: در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی با محیط زیست صحبت شد تا با مطالعات دیگر مشکلات اصلاح شود تا از همه ظرفیت ها استفاده شده و در راستای مولدسازی و تولید به کار گرفته شود.

نوری با بیان اینکه اگر کاری انجام می شود باید پیوست محیط زیستی واقعی داشته باشند و دوستدار محیط زیست لحاظ شوند، گفت: باید به جوانان در کشور بیشتر توجه شود و شرکت های دانش بنیان در استان رونق بهتری بگیرد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور شرط موفقیت را کارآمدی مدیران دانست، مدیران ناکارآمد هم با حفظ شأن جای خود را به افراد توانمند بدهند و افراد کارآمد جایگزین شوند زیرا کار برای مردم باید با تلاش شبانه روزی باشد.

استاندار مازندران با اشاره به تأکید رئیس جمهور برای زنجیره تأمین برنج، برای پسماند اعلام کرده تا زمان تعیین شود، ادامه داد: پس از تحقیقات لازم در داخل و خارج کشور روش های جدید و سریع برای مسئله پسماند ارائه می شود زیرا مشکلات پسماند در مازندران بسیار جدی بوده که باید سریع و با فناوری جدید پیگیری شود همچنین ۲ گروه برای آن آماده شدند تا حاصل بررسی های میدانی خود را گزارش دهند.

وی با اشاره به اینکه باید برای مرکبات برنامه ریزی شود همچنین تصویب شد تا برای انتقال مرکبات از بنادر چه ابراز و وسایل استفاده شود، اضافه کرد: برنامه ریزی سواحل آزاد شده انجام شد تا موانع لازم برطرف شود همچنین منطقه آزاد هم از مناطق پیشرفت مازندران خواهد بود تا در آینده شاهد آن باشیم.

استاندار مازندران با اشاره به نهضت ملی مسکن گفت: مسئله گردشگری باید توسعه یابد و این مهم ملزم به پیوست فرهنگی است.

وی با اشاره به اینکه باغ موزه برای تقویت هویت و تمدن ماندگار مازندران باید شکل گیرد، ادامه داد: تقویت صنایع تبدیلی هم از مصوبات رئیس جمهور بوده است همچنین ایجاد کارخانه کود شیمیایی در حوزه پتروشیمی قرار می گیرد و نیاز استان به کود شیمیایی در سال ۲۳۰ هزار تن است ولی کارخانه ای برای تولید صنعت کود شیمیایی نداریم تا خدمات آن به جامعه محلی برسد هم اکنون از بنادر کشور کود شیمیایی به مازندران حمل می شود که هزینه آن برای کشاورزان فراوان است و هزینه حمل و نقل زیاد است.

نوری با اعلام رفع موانع کشاورزی، ادامه داد: برخورد کریمانه با مردم از مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم است که تیم های نهاد ریاست جمهوری ۲۲ هزار و ۱۵۱ تماس مردمی را پاسخ دادند، ۲۳ هزار و ۷۴۱ درخواست در سامانه اینترنتی ۱۱۱ ثبت شده و تعداد ۵۸ هزار و ۵۰۰ درخواست مردمی به مسؤولان نهاد ریاست جمهوری داده شد تا در مجموع تعداد ۱۰۴ هزار درخواست مردم مازندران از رئیس جمهور پیگیری شود.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم صبح روز پنج‌شنبه برای انجام دومین سفر استانی وارد مازندران شد و در این سفر دو روزه افزون بر پیگیری مصوبات سفر دور نخست، سخنرانی در اجتماع مردم ساری و نوشهر، از چندین طرح‌ عمرانی، زیرساختی بازدید و چند طرح مهم اقتصادی را افتتاح کرد. در پایان دور دوم سفر نیز مصوبه‌ها و طرح‌های جدیدی برای توسعه مازندران تصویب شد.

دومین سفر استانی رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت صبح (پنجشنبه) آغاز شد و مازندرانی‌ها طی این ۲ روز در شهرهای مختلف استان با رئیس‌ دولت سیزدهم و تعدادی از دولتمردان دیدار کردند.

این سفر سومین برنامه سفرهای استانی رئیس‌جمهور در سال ۱۴۰۳ و شانزدهمین سفر استانی دور دوم بود.

بازدید از کارخانه چوب و کاغذ، بهره‌برداری از طرح‌های جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، مرحله نخست تکمیل آبرسانی به شهر ساری، بوستان جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و سخنرانی در جمع پرشور و گسترده مردم ساری و نوشهر بخشی از برنامه‌های سفر رئیس‌ دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها