جنجال برای جشن کیک در عربستان!

جنجال برای جشن کیک در عربستان!

انتشار تصویری از حضور معاون وزیرخارجه عربستان سعودی در جشن انقلاب اسلامی در سفارت ایران در ریاض حسابی در رسانه های عبری جنجالی شد. در این تصویر آقای عنایتی سفیر ایران در کنار مقام سعودی در حال برش کیک جشن اند. البته این جنجال، شروع داستان نبود و به نوعی تکمیل کننده یکی از  مسئله هایی بود که در هفته اخیر در رسانه های عبری دنبال میشد؛ یعنی عادی سازی روابط اسرائیل و سعودی.

سیاست

تامین کنندگان سوخت اسرائیل در دو سال جنگ

تامین کنندگان سوخت اسرائیل در دو سال جنگ

مرکز آمریکایی Oil Change International  با همکاری Data Desk  گزارشی کامل از واردات انرژی و سوخت اسرائیل حد فاصل ۷ اکتبر۲۰۲۳  تا آتش بس اکتبر ۲۰۲۵ منتشر کرده است. این گزارش نتایج جالب و خواندنی به مخاطبان ارائه میکند.

جهان

رئیس جدید موساد؛ غافل گیری و وفاداری

رئیس جدید موساد؛ غافل گیری و وفاداری

دوره ریاست ۵ ساله دیوید بارنیا حدود ۲۵ روز دیگر تمام خواهد شد. بنا به گزارش منابع عبری در پی اختلاف های رئیس موساد و نخست وزیر خبری از تمدید دوباره ریاست بارنیا نخواهد بود.

جهان

نکاتی از فرمانده کل قوا در ادامه نبرد با اسرائیل

نکاتی از فرمانده کل قوا در ادامه نبرد با اسرائیل

محمد محسن فایضی_ کارشناس مسائل خاورمیانه در یادداشتی نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه و رؤسای دادگستری‌های سراسر کشور نکات مهم و شفافی را در ادامه نبرد و مبارزه ملت ایران با رژیم صهیونیستی مطرح کردند که مروری بر آنها می‌تواند به چگونگی و باید و نبایدهای کنشگری سیاسی، اجتماعی و بالاخص رسانه‌ای ما جهت‌دهی دهد.

جهان