دنیز دانش صمدی، بازیگر متولد دهه ۱۳۷۰ است که در نخستین اثرش در شبکه نمایش خانگی با ایفای نقش پری آشتیانی منشی شرکت نجات در سریال تاسیان به کارگردانی تینا پاکروان شناخته شد.
قسمتهای متأخر دو سریال «جان سخت» و «تاسیان» نهفقط غافلگیرکننده که بشدت تلخ و غمبار بود، به طوری که با واکنش انتقادی برخی مخاطبان و طرفداران این مجموعهها همراه شد. البته این واکنشها بیشتر درباره قسمت چهاردهم سریال جان سخت بود.
در طول یک سال گذشته شبکه نمایش خانگی سریالهای متنوعی همچون گردن زنی، افعی تهران، بازنده، جان سخت، داریوش، جنگل آسفالت، قطب شمال، در انتهای شب، زخم کاری فصل ۳ و ۴، قهوه پدری، تاسیان و آبان را در ژانرهای مختلف عرضه کرده که پرمخاطبترین آنها در انتهای شب، افعی تهران، جنگل آسفالت، تاسیان و آبان هستند.
روز جمعه (۱۷ اسفندماه) در حالی قسمت چهارم از سریال «تاسیان» در شبکه نمایش خانگی منتشر شد که یک روز بعد، ساترا اعلام کرده است این سریال همچنان مجوز ندارد.
میگویند انسان باید در زمان حال زندگی کند و از آنچه اکنون دارد لذت ببرد اما نمیتوان منکر جذابیت آثاری شد که ما را به آینده یا گذشته میبرند. آن دسته از سریالهایی که داستانشان در بخشی از تاریخ حتی تاریخ معاصر روایت میشود و مخاطب را با فرهنگ، سبک موسیقی، مدل لباسها و مؤلفههای خاطرهساز آن زمان آشنا میکند، جذابیت و کشش دارد.
توقیف سریالهای شبکه خانگی پس از پخش یکی دو قسمت از آنها اتفاق جدیدی نیست و به یک روند ادامهدار تبدیل شده که ظاهرا به این زودیها نیز پایان نخواهد یافت. توقیف سریال تاسیان بهانهای شد تا مروری داشته باشیم بر مجموعههایی که در سالهای اخیر درگیر پروسه توقیف شدهاند.
کثیریان با اشاره به موانعی همچون محدودیتهای مجازی تینا پاکروان در یک برهه زمانی برای امکان پخش «تاسیان» میگوید: «تا جایی که من در جریانم، ساترا فیلمنامه سریال را خوانده و تا حدی نظر منفی جدی وجود نداشته است. اما طبق روال معمول، حالا درگیر نکته نظرات مختلف و ایجاد فشارهای رسانهای شده و در نهایت پخش سریال دچار مشکل شده است.»
حلقههای حاشیهسازیهای شکل گرفته پیرامون سریال تاسیان از عناوینی که سازندگان آن مشمولشان شدهاند تا تعابیر و برداشتهای سیاسی اثر را که کنار هم قرار بدهیم چرایی توقف پخش دومین تجربه سریالسازی تینا پاکروان نمود مشخصی پیدا میکند.
پخش سریال تاسیان به علت نداشتن مجوز تولید و پخش متوقف شد و عوامل فیلم باید ضمن کسب مجوز تولید و پخش ایرادات سریال را نیز اصلاح کنند.
«تاسیان» دومین سریال نمایشخانگی تینا پاکروان است که بهطور آشکاری علاقه او به تاریخ معاصر و بهطور مشخص ایران معاصر را نمایان میکند. پاکروان هم در سریال خاتون و هم در تاسیان عرق و تعصبش به ایران و وطن را دستمایه اصلی داستان قرار داده و به این بهانه ملودرام تاریخی خود را در دو مقطع، یکی جنگ جهانی در خاتون و دیگری انقلاب اسلامی در تاسیان روایت میکند.
سریال «تاسیان» که اخیرا پخش خود را از شبکه نمایش خانگی آغاز کرده، داستانی عاشقانه را در دهه پنجاه شمسی روایت میکند و تمرکز آن بر عشقی است که بین یک ساواکی به نام امیر و دختر جوانی به نام شیرین شکل میگیرد.