با تغییر وزیر اقتصاد، وضع بهتر نمی‌شود

هدایت الله خادمی، نماینده موافق استیضاح وزیر وقت اقتصاد در سال ۹۷:

با تغییر وزیر اقتصاد، وضع بهتر نمی‌شود

مجلس دهم که آقایان کرباسیان یا ربیعی را استیضاح کرد با مجلس فعلی متفاوت بود. نمایندگان هم از دو طیف اصولگرا و اصلاح‌طلب بودند. در همان مجلسی که اصلاح‌طلب و طرفدار آقای روحانی بودند، کرباسیان استیضاح شد. ضمن اینکه در مجلس دهم موضوعات سیاسی نبود، بلکه عملکرد و اقدامات افراد بود.

دولت

اقتصاد، استیضاح نمی شناسد

نگاهی به تجربه برکناری وزیر اقتصاد در مجلس دهم و اثرات آن

اقتصاد، استیضاح نمی شناسد

استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی یکشنبه هفته آینده در حالی در دستور کار قرار می‌گیرد که یک پرسش جدی پیش روی مردم و نمایندگان قرار دارد. پرسش این است: استیضاح عبدالناصر همتی چه تأثیری بر وضعیت اقتصاد کشور خواهد گذاشت و با فرض رأی موافق مجلس به استیضاح، آیا بازارها بهتر خواهند شد؟شاید پاسخ به این سؤالات به سطحی از آینده‌پژوهی نیاز دارد، اما با رجوع به وضعیت مشابه در گذشته یافتن این پاسخ چندان سخت نیست. زیرا در گذشته هم بودند نمایندگانی که در وضعیتی مشابه امروز، راه‌حل اقتصاد را استیضاح وزیر وقت اقتصاد می‌دانستند. اما آن نمایندگان که در گذشته طراح استیضاح وزیر اقتصاد وقت هم بودند، امروز با دراختیار داشتن نتایج عینی آن تجربه، در صف مخالفان استیضاح ایستاده‌اند. زیرا آن تجربه به این نمایندگان نشان داده است که استیضاح نتوانسته و حالا هم نمی‌تواند راهکار عملی پاسخ‌ به مسائل و حل مشکلات باشد.

دولت

عزم جدی برای تأمین مالی رشد اقتصادی/ تأمین حدود ۸۰ درصد بودجه دولت از سوی وزارت اقتصاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حضور رئیس‌جمهور:

عزم جدی برای تأمین مالی رشد اقتصادی/ تأمین حدود ۸۰ درصد بودجه دولت از سوی وزارت اقتصاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در جلسه فوق‌العاده شورای معاونین وزارت اقتصاد که با حضور سرزده رئیس‌جمهور برگزار شد، بر عزم جدی این وزارتخانه و مجموعه دولت چهاردهم بر پیگیری برنامه‌های خود در خصوص تأمین مالی رشد اقتصادی تأکید کرد.

اقتصاد

فیلم/ همتی: موانع مسیر فعالین اقتصادی را رفع خواهیم کرد

فیلم/ همتی: موانع مسیر فعالین اقتصادی را رفع خواهیم کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه با رئیس‌جمهور گفت: مهم‌ترین مسئولیت وزارت اقتصاد که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هست تولید و رشد اقتصادی است. بنابراین به طور جدی در قانون نیز وظیفه وزارت امور دارایی و اقتصادی تامین‌مالی و تولید است.

چندرسانه‌ای

پزشکیان: مقصر جلوه دادن یک نفر برای مشکلات اقتصادی بی‌انصافی است

در نشست با مدیران وزارت امور اقتصادی و دارایی؛

پزشکیان: مقصر جلوه دادن یک نفر برای مشکلات اقتصادی بی‌انصافی است

رئیس‌جمهور با اشاره به برخی مباحث مطرح شده درباره استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی، گفت: تمام تصمیمات و سیاستگذاری‌های اقتصادی در جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه اتخاذ شده و اینکه بخواهیم یک نفر را مقصر جلوه دهیم بی‌انصافی است.

سیاست

فیلم/ اینکه همه تقصیرها را به یک طرف نسبت دهیم، بی‌انصافی است

فیلم/ اینکه همه تقصیرها را به یک طرف نسبت دهیم، بی‌انصافی است

رئیس‌جمهور پزشکیان در جلسه وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: تمام سیاست‌های مرتبط با بانک، پول و ارز، در جلسات سران قوا تصمیم‌گیری شده است. در این جلسات، آقای دکتر همتی، آقای دکتر پورمحمدی، آقای فرزین، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و رئیس کمیسیون اقتصاد به همراه تعدادی کارشناس حضور داشته‌اند و تصمیم‌گیری‌ها در آنجا صورت گرفته است.

چندرسانه‌ای

حقوق کارمندان با هزینه‌های آنان تناسب ندارد/ تأمین ۸۰ درصد بودجه بر عهده وزارت اقتصاد

وزیر اقتصاد در جشنواره شهید رجایی:

حقوق کارمندان با هزینه‌های آنان تناسب ندارد/ تأمین ۸۰ درصد بودجه بر عهده وزارت اقتصاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: به دلیل آنکه کیک اقتصاد به اندازه مطلوب رشد نکرده است، میزان پرداختی ها به کارمندان دولت تناسبی با هزینه های آنان ندارد و نمی توانیم سهمی بیش از این به حقوق بگیران پرداخت کنیم.

اقتصاد

همتی: آزاد سازی معادن منجمد شده را پیگیری می کنیم

همتی: آزاد سازی معادن منجمد شده را پیگیری می کنیم

وزیرامور اقتصادی و دارایی گفت: معادن و حوزه های معدنی به خاطر یکسری قوانین و آیین نامه ها منجمد شده اند که در این باره قرار شده است تا بررسی جدی در اتاق بازرگانی انجام شود و در نهایت اصلاح آیین نامه آن به دولت ارسال شود.

اقتصاد

پرداخت تسهیلات بانکی کم‌بهره به سرمایه‌گذاران حوزه حمل ونقل ریلی

پرداخت تسهیلات بانکی کم‌بهره به سرمایه‌گذاران حوزه حمل ونقل ریلی

معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل ونقل راه آهن گفت: شرکت راه آهن با هدف افزایش جذابیت سرمایه گذاری در چارچوب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال۱۴۰۲، تسهیلات کم بهره به شرکت‌های سازنده و خریداران ناوگان و ماشین‌آلات و تجهیزات زیربنایی پرداخت می‌کند.

اقتصاد

مذاكرات رئیس‌جمهور با سران كشورها در حاشیه اجلاس D-۸ نتایج اقتصادی خوبی خواهد داشت

وزیر امور اقتصادی و دارایی:

مذاكرات رئیس‌جمهور با سران كشورها در حاشیه اجلاس D-۸ نتایج اقتصادی خوبی خواهد داشت

وزیر امور اقتصاد و داریی با بیان اینکه در مذاکراتی که در یک ماه گذشته در معیت رئیس‌جمهور یا به طور جداگانه با مقامات کشورها داشتیم، اظهار کرد: مذاكرات رئیس‌جمهور با سران كشورها در حاشیه اجلاس D-۸ نتایج اقتصادی خوبی خواهد داشت.

اقتصاد