هنر آنجا که با انساندوستی گره میخورد، گرهگشایی میکند. پرداختن به موضوعات اجتماعی و توجه به افراد آسیبدیده و خاص از جمله آنها که با معلولیتهای جسمی و ذهنی دست به گریبان هستند که حالا به آنها توانخواه میگویند، چند سالی است در قالب هنر و از سوی هنرمندان به یک رخداد فرهنگی و هنری تبدیل شده است؛ امری که میتواند هنر زیباییشناسانه را به هنر انساندوستی پیوند زده و کارکردهای اجتماعی آن را تقویت کند.
نامزدهای رشتههای مختلف بخش تئاتر سومین دوره رویداد تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) معرفی شدند.
تازهترین کنسرت گروه «لیان» شامگاه ۵ اسفند به سرپرستی محسن شریفیان در مرکز همایش های برج میلاد تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
ارکستر مجلسی نوین سازمان فیلارمونیک سنتپیترزبورگ روسیه با رهبری یاروسلاو زابویارکین به همراهی ارکستر سمفونیک تهران، اسفندماه در تالار وحدت روی صحنه میرود.
کنسرت «لئو روخاس» نوازنده جهانی که قرار است از ۱۳ اسفندماه در تهران برگزار شود، ۱۸ هزار بلیت فروخت و به دلیل استقبال مخاطبان، این کنسرت تمدید شد.
داود آزاد (هنرمند موسیقی عرفانی) قرار است، اسفندماه امسال در تهران به صحنه رود.
کنسرت ارکستر رتوریک به رهبری رضا مریوند و با حضور ۴ سولیست، ۶ اسفندماه در تالار وحدت برگزار میشود.
کنسرت گروه ارکسترال کامکارها ۱۲ اسفند در اسپیناس پالاس تهران برگزار میشود.
پادکست این روزها، از سرگرمی تبدیل به روتین زندگی شده و تا حدودی جای گوش کردن به موسیقی را برای بعضی از آدم ها پرکرده است. مخاطبین پادکست اکثرا اشخاصی هستند که به رشد شخصی و آگاهی اهمیت بیشتری میدهند. برای کارهایی که نیاز به تمرکز ندارد گوش کردن به پادکست بهترین گزینه است. مثل رانندگی، نقاشی، پیادهروی،آشپزی، ظرف شستن و...
مصطفی مؤمنیان از برندگان جایزه باربد برای آهنگسازی آلبوم «جنون» است. این آهنگساز دومینبار است که در جشنواره موسیقی فجر شرکت میکند و سال گذشته و در جشنواره سیونهم، برای آلبوم بیکلام «رقص دیوانه» نفر دوم این جشنواره در این بخش معرفی شد.
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر شامگاه دوشنبه ۲۹ بهمن ماه، با معرفی نفرات برگزیده و منتخب جایزه باربد در تالار وحدت به کار خود پایان داد.
حمید هیراد و راغب در ترکیب بینظیری با آهنگ جدید ”آواز بهشتی”، شور و هیجانی تازه به سالن کنسرت خود بخشیدند و مخاطبان را غرق در لذت نمودند. این آهنگ پرانرژی و جذاب به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از محبوبترین آثار موسیقی کشور است.
کیهان کلهر، اسطوره کمانچه، به برنامه «شفا با موسیقی» دانشگاه پرینستون آمد تا به خبرنگار «دبورا آموس» بپیوندد تا درباره نقش شفا بخش موسیقی در زندگی خود و جهان گفتگو کند. این فیلم افتتاحیه این مراسم بود.
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر شامگاه دوشنبه (۲۹ بهمن) به کار خود پایان داد و فاطمه رفاهت، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) برگزیده دوم در بخش گزارش جایزه «موسیقی و رسانه» شناخته و تجلیل شد.
یوهانوس دورینگ، نوازنده پرکاشن اهل کشور هلند گفت: «موسیقی همیشه یک زبان بینالمللی بسیار قوی است. وقتی با کسی از طریق موسیقی ارتباط برقرار میکنید، حتی اگر زبان مشترکی نداشته باشید، بهراحتی حال یکدیگر را میفهمید. موسیقی چیزی جهانی است و فکر میکنم ما نوازندگان، هنگام اجرا با یکدیگر سخن میگوییم و شنونده هم بدون هیچ کلامی، وارد این گفتوگو میشود.»
افرادی که مخاطب موسیقی کلاسیک هستند، حتما یکی از آثار چایکوفسکی را از «دریاچه قو» گرفته تا کنسرتو ویلن او، دوست دارند. حال تصور کنید که مخاطب موسیقی چایکوفسکی باشید و به کنسرتی بروید که تماما آثار او را بنوازد؛ این کنسرت قطعا بهشت شما خواهد بود.
اسفندیار تخمکار که قرار است در «شب موسیقی شرق و جنوب خراسان» به اجرای برنامه بپردازد به نقش شبکههای اجتماعی در معرفی موسیقی اقوام مختلف ایرانی اشاره و بیان کرد: امروز، مردم با گوشیهای هوشمند، بیش از هر چیز دیگری سر و کار دارند. چه اشکالی دارد اگر متولیان فرهنگی، شبکههای اجتماعی را فرصتی برای معرفی موسیقیها و نغمههای محلی بدانند؟
اسامی شورای اجرایی کانون موسیقی نواحی خانه موسیقی ایران اعلام شد.
جدول اجراهای چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر با بیش از ۱۱۰ اجرا در بخشهای مختلف، از جمله ارکسترال، ردیف دستگاهی، موسیقی نواحی و اقوام، موسیقی بینالملل و موسیقی بانوان منتشر شد.
فروش بلیتهای چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر از ساعت ۱۴ امروز ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ در سامانه fajr۴۰.com آغاز میشود.