کتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد / طرح چند نکته مهم

با حضور مدیران و هنرمندان عرصه موسیقی؛

کتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد / طرح چند نکته مهم

پروژه پژوهشی تالیفی «دین و موسیقی در ایران معاصر» روز جمعه نهم خرداد ماه با حضور جمعی از هنرمندان و پژوهشگران ، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و مدیرعامل خانه موسیقی در تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران رونمایی شد.

فرهنگ

فیلم/ وقتی قلعه «فلک‌الافلاک» از لرستان تا تهران آواز خواند

فیلم/ وقتی قلعه «فلک‌الافلاک» از لرستان تا تهران آواز خواند

تالار وحدت شامگاه گذشته میزبان اجرای باشکوه سمفونی «فلک‌الافلاک» اثر ماندگار کامبیز روشن‌روان بود؛ سمفونی‌ای که با رهبری نصیر حیدریان و اجرای ارکستر سمفونیک تهران، جلوه‌ای موسیقایی از حماسه، سوگ، پایداری و پیروزی را پیش چشم مخاطبان ترسیم کرد.

چندرسانه‌ای

بلیت کنسرت دوباره گران شد!

بلیت کنسرت دوباره گران شد!

اکنون که برگزاری کنسرت‌ها طبق روند عادی است، به نظر می‌رسد سقف قیمت فروش هر بلیت به یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومان رسیده است؛ این در حالی است که آخرین افزایش قیمت بلیت کنسرت به یک میلیون و سیصد هزار تومان رسیده بود!

هنر

حماسه‌ای ازجنگ هشت ساله ایران به زبان موسیقی

کامبیز روشن روان در گفت‌وگو با «ایران» از ایده شکل‌گیری سمفونی «فلک الافلاک» می‌گوید

حماسه‌ای ازجنگ هشت ساله ایران به زبان موسیقی

کامبیز روشن روان که مدت زمانی است در خارج از ایران زندگی می‌کند، به دلیل کسالت نتوانست در اجرای موسیقی که ساخته است در خرم آباد حاضرشود، اگرچه می‌گوید: «خیلی دوست داشتم در لرستان بودم و اجرای این سمفونی را در کنار قلعه فلک‌الافلاک تماشا می‌کردم. اجرای چنین ارکستری درمقابل یکی از قلعه‌های با شکوه و تاریخی ایران شاید برای اولین بار است که به این شکل اتفاق می‌افتد.»

هنر

موزیسین‌های بین‌المللی به ایران سفر می‌کنند / فستیوالی بدون بلیت‌فروشی

موزیسین‌های بین‌المللی به ایران سفر می‌کنند / فستیوالی بدون بلیت‌فروشی

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از حضور تعدادی از هنرمندان بین‌المللی در ایران و اجرای صحنه‌ای آنها در قالب یک رویداد بین‌المللی با هماهنگی و مصوبه ستاد اجرایی موسیقی کشور، در قالب موضوع ماده ۷ سند ملی موسیقی جمهوری اسلامی ایران مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

هنر