کتاب «اول خیابون قنات» نوشته محمد چرمشیر، نوولایی است که با زبانی محاورهای و لهجه تهرانی قدیمی، داستانی جذاب و طنزآمیز از زندگی مردم یک محله قدیمی در تهران روایت میکند. در این مطلب درباره این کتاب میخوانید.
کتاب اندیشگاه اَبَرانسان به قلم محمد علی حسینیان بنیانگذار کانون سخنوران پارسی و مدرس و پژوهش گر مهارتهای ارتباطی نگاشته شده است.
سعید لیلاز اقتصاددان و استاد تاریخ گفت: کتــاب «تغییــرات اجتماعــی - اقتصــادی در ایـران عصـر صفـوی» کـه نشـر نـی آن را بـا ترجمـه هاشـم آقاجـری منتشـر کـرده، در واقـع رسـاله دکتـرای داریـوش نویـدی در یکــی از دانشــگاه های آمریکاســت.
آرش خوش خو روزنامه نگار و منتقد گفت: «روایــت و سیاســت در تاریــخ صــدر اسلام» نوشــته طیــب الحبــری، اسـلام پـژوه عــرب دانشــگاه ماساچوسـت، بـه بررسـی روایت هـای مشـهور دوران خلفــای راشــدین از ماجــرای ســقیفه و جانشــینی ابوبکــر تــا انتخــاب عمــر و قتــل عثمــان و خلافــت علــی(ع) و جنــگ صفیــن می پــردازد.
علی دهباشی مدیرمسئول مجله بخارا گفت: از میــان کتاب هایــی کــه در یــک ســال اخیــر خوانــده ام مایلــم دو کتــاب را به عنــوان پیشــنهاد مطــرح کنــم: «فرجــام کین خواهــی کیخســرو» نوشــته دکتــر محمــد صنعتــی کــه نشــر شــهاب ثاقــب منتشــرش کــرده و کتــاب دوم »ســلوک در کناره هـا« مجموعـه مقالات محمدمنصـور هاشــمی دربــاره زنده یــاد دکتــر داریــوش شـایگان که نشـر فـرزان روز ناشـر آن اسـت.
دکتــر فرهنــگ رجایــی، اســتاد علــوم سیاســی دانشــگاه کارلتــون کانــادا کــه بــه تدریــس بــا روش هم پرســه (گفت وگــوی پرســش انگیز) بــا اذهــان خــاق و کوشــا اعتقــاد دارد، دغدغــه اصلــی اش مطالعــه وضــع بشــر و چگونــه انســانی عمــل کــردن یــا بــه بیــان خــودش »انســان ورزی« اســت.
با پیوستن دانشگاههای خواجه نصیرالدین طوسی، سمنان، صنعتی همدان، مفید قم و تفرش به فهرستگان منابع کتابخانهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ شمار منابع یکتای قابل دسترس از طریق این پایگاه از یک میلیون و هفتصد هزار عنوان عبور کرد.
شهرستان کوچک اوز در استان فارس با کسب عنوان نهمین پایتخت کتاب ایران توانست جایگاه خود را به عنوان قطب فرهنگی جنوب کشور تثبیت کند؛ این شهرستان پس از یک دهه حضور مداوم در فهرست نامزدهای پایتختی کتاب، سرانجام این عنوان را از آن خود کرد.
آغاز ثبتنام طرح فروش ویژه فروش کتاب توسط کتابفروشها در سامانه نمایشگاه مجازی کتاب از فردا (۱۵ اردیبهشت)، همچنین برپایی سالن کارنامه نشر با دو رویکرد کارنامه نشر الکترونیک و کارنامه نشر فیزیکی در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب از مهمترین اخبار امروز نمایشگاه است.
یک نویسنده انگلیسی از راهاندازی نخستین انتشارات ویژه مردان در واکنش به «سلطه روزافزون زنان بر صنعت نشر» خبر داد. این اقدام با هدف حمایت از نویسندگان مرد جوان و بازگرداندن روایتهای نادیده گرفته شده در ادبیات داستانی صورت گرفته است.
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: از همان بچگی مدام در دستان پدر خود کتاب دیدهام و بعد از آن هم به واسطه همین تربیت شهودی، خودم اهل کتابخواندن شدم و با فردی هم ازدواج کردم که کتاب برای او مقدس بود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: انتشارات شاهد با ۴۰۰ عنوان کتاب در سیوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور مییابد.
رئیس اسبق اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران، معتقد است؛ بدون مشارکت واقعی بخش خصوصی، تحقق نمایشگاهی در تراز جهانی ممکن نیست؛ او این مشارکت را کلید تحول و پیشرفت نمایشگاه کتاب میداند.
رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: مخالف محرمانه کردن اسناد هستیم که اتفاقا در دولت وفاق نیز رویه بر همین امر است.
کتاب «فرهنگ واژه ها و مفاهیم سینمایی» نوشته مجید مصطفوی در موزه سینما رونمایی رونمایی شد.
شهر «اوز در استان فارس به عنوان نهمین پایتخت کتاب ایران از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد.
مدیر بخش امور بینالملل نمایشگاه کتاب تهران، گفت: این رویداد در سیوششمین دوره خود، میزبان بیش از ۳۰ ناشر و شخصیت فرهنگی برجسته از کشور عراق در بخش بینالملل خواهد بود؛ حضوری که با برنامههای متنوع و دیدارهای دوجانبه، گسترش دیپلماسی فرهنگی را هدف قرار داده است.
رئیس سیوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با تاکید بر اینکه نمایشگاه کتاب همزاد جمهوری اسلامی است، گفت: این رویداد فرهنگی در جنگ، فراز و فرود ایران برگزار شده است و همواره همراه ایران و مردم بوده و خواهد بود.
یک مجموعه فولیوی بسیار نادر «شکسپیر» ممکن است در یک حراجی به قیمت ۶ میلیون دلار فروخته شود.
معاون رئیس اتحادیه ناشران عراق اسامی ناشران عراقی حاضر در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را اعلام کرد.