دانش آموزان مشکل «خواندن» دارند

سخنگوی دولت در گفت‌و‌گو با «ایران» از مسائل مبتلابه آموزش در کشور گفت

دانش آموزان مشکل «خواندن» دارند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری از ابتدای دولت چهاردهم با تأکید‌های مکرر به لزوم رشد آموزش در کشور پرداخته و همواره بر اهمیت این حوزه پای فشرده است. او از ابتدای فعالیت خود با وزیر و معاونت های مختلف وزارت آموزش و پرورش بیش از ۲۰ جلسه گذاشته و تمام مسئولین بخش‌های مختلف این وزارتخانه را موظف کرده تا به توسعه زیر بناها و محتواهای آموزشی بکوشند.

دولت

بررسی ۲ هزار پرونده تخلف در مدارس و مراکز غیردولتی

بررسی ۲ هزار پرونده تخلف در مدارس و مراکز غیردولتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۲ هزار پرونده تخلف مدارس و مراکز غیردولتی مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: از این تعداد با حدود ۸۶۶ پرونده در آموزشگاه‌ها برخورد شد.

جامعه

اختلاف نظر در تاثیر قطعی معدل ناشی از فقدان نظام حکمرانی در آموزش و پرورش است

اختلاف نظر در تاثیر قطعی معدل ناشی از فقدان نظام حکمرانی در آموزش و پرورش است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه باید بنیان‌های تعلیم و تربیت، اهداف، اصول و روش‌های تعلیم و تربیت مشخص شود، گفت: اختلاف نظر در تاثیر قطعی معدل در کنکور به علت نداشتن نظام حکمرانی در آموزش و پرورش است.

جامعه

عاشقانه‌های دانش‌آموزان با معبود در اعتکاف

عاشقانه‌های دانش‌آموزان با معبود در اعتکاف

رجب ماه عاشقانه‌های بنده با خداوند متعال است، ماهی که زنگار گناه و معصیت با کوچکترین اعمال نیک از چهره‌ها زدوده شده و مسلمانان برای ورود به ضیافت الله آماده می‌شوند والبته نقطه اوج و پرفضیلت‌ترین روزها در این ماه، ایام اعتکاف است.

جامعه

از همه ظرفیت‌ها برای ساخت مسکن فرهنگیان استفاده خواهیم کرد

وزیر آموزش و پرورش:

از همه ظرفیت‌ها برای ساخت مسکن فرهنگیان استفاده خواهیم کرد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تعاونی مسکن باید امکان حضور همه اقشار فرهنگی را فراهم کند، گفت ظرفیت صندوق ذخیره فرهنگیان برای تهیه مسکن این قشر استفاده شود همچنین از تمامی ظرفیت‌ها و همراهی وزرای مربوطه برای ساخت مسکن فرهنگیان استفاده خواهیم کرد.

جامعه