ارابه مرگ آلمانی/ A۷V   تانکی که کابوس جنگ جهانی اول بود

ایران آنلاین گزارش می دهد؛

ارابه مرگ آلمانی/ A۷V تانکی که کابوس جنگ جهانی اول بود

تانک ها ابزارهای استراتژیک جنگی در طول ادوار مختلف بوده و استفاده از آن در جنگ های مختلف و به ویژه جنگ های جهانی اول و دوم معادله جنگ را به نفع دارنده این تکنولوژی تغییر می داد. یکی از معروف ترین و مرگ آوری ترین این تانک ها در جنگ جهانی اول و در حدود سال ۱۹۱۸ از سوی آلمانی ها به میدان نبرد وارد شد. این تانک A۷V نام داشت که ورودش به میدان معدلات را در میدان نبرد با چالش جدی با کشورهای تحت تجاوز آلمان ایجاد کرد.

جهان

کاهش صادرات آلمان در بحبوحه تنش‌های تجاری

خبرگزاری «رویترز» گزارش داد؛

کاهش صادرات آلمان در بحبوحه تنش‌های تجاری

بر اساس گزارش اقتصادی سالانه دولت آلمان که امروز (چهارشنبه) به رویت خبرگزاری «رویترز» رسیده، پیش‌بینی می‌شود که صادرات آلمان در سال ۲۰۲۵ به دلیل تضعیف رقابت پذیری و همچنین تنش‌های ژئوپلیتیکی و تجاری فزاینده، ۰.۳ درصد کاهش یابد.

جهان

فرانسه و آلمان به دنبال نفوذ در سوریه پسااسد

فرانسه و آلمان به دنبال نفوذ در سوریه پسااسد

خبرگزاری رویترز با استناد به بیانیه دولت آلمان که پس از تماس با فرانسه منتشر شده‌، نوشت: اولاف شولتس صدر اعظم آلمان و امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه آماده همکاری با معارضان سوری هستند.

جهان

خداحافظی صدراعظم قبل از کریسمس

ائتلاف حاکم در آلمان فروپاشید

خداحافظی صدراعظم قبل از کریسمس

پس از اعلام فروپاشی ائتلاف سه حزبی آلمان، اولاف شولتز، صدراعظم این کشور گفت که آماده است تا قبل از کریسمس جلسه رأی اعتماد در پارلمان برگزار شود، اقدامی که راه را برای برگزاری انتخابات زودهنگام پس از فروپاشی ائتلاف حاکم هموار می‌کند.

جهان