بلیت فروشی پنج روز نخست کنسرت نمایشی «ژن زامبی» به کارگردانی حامد رحیمینصر به پایان رسید و این نمایش از پنجشنبه ۲ اسفند در تماشاخانه هما روی صحنه میرود.
دنبال جستجو برای آمار فروش تئاترهای مختلف در کشور بودیم که رقم ۱۰ میلیاردی فروش یک تئاتر نظرمان را جلب کرد، به همین منظور کنجکاو شدیم که میزان آمار فروش سایر تئاترهای کشور را نیز پیدا کنیم.
ستاره پسیانی به مدت محدود در نمایش «امشب به صرف بورش و خون» صابر ابر به ایفای نقش میپردازد.
برنامه اجراهای پردیس تئاتر شهرزاد و بوتیک تئاتر ایران در زمستان ۱۴۰۳ اعلام شد.
بهرام افشاری که در چند سال گذشته نمایش «چه کسی جوجه تیغی را کشت» را در مقاطع گوناگون روی صحنه برده، این اثر نمایشی را در شهر رشت هم اجرا میکند.
نمایش «یوزفکا» از ۲۳ بهمن در تماشاخانه نوفللوشاتو روی صحنه میرود.
هیات داوران بخش نمایش صحنهای چهلوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، نامزدهای دریافت جایزه در این بخش را معرفی کردند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به چهلوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر گفت: جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میتواند همافزاییهای عمیقی در تقویت وفاق ملی، باور قلبی به خویشتن و ترویج نشاط، مدارا و مفاهمۀ جهانی به ارمغان آورد.
کارگردان «نمایش جشنواره الفبا» درباره استفاده از بازیگران چهره در تئاتر گفت: قیمت بلیت یک نمایش به خاطر حضور بازیگران مشهور و چهره گران میشود.
حمید نیلی مدیر سابق مرکز هنرهای نمایشی در پاسخ به اظهارات قطبالدین صادقی در خصوص نمایش «آبجی مظفر» توضیحاتی ارائه کرد.
جدول نمایش آثار صحنهای و خیابانی چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر منتشر شد که ۹ گروه خارجی از کشورهای روسیه، پرتغال، ترکیه، عراق، ارمنستان، ازبکستان، تونس، ازبکستان و قرقیزستان در این رویداد هنری اجرا خواهند داشت.
جهان تا هست خواهم بود اگر تو جان من باشی، برایم خانه باشی، خاک باشی و وطن باشی... «دیار عاشقی» برای دومین بار به میزبانی برج آزادی به روی صحنه رفت؛ در جشنوارهای به نام «خوشه پروین» که فرصتی را برای به روی صحنه آمدن بانوان ایرانی فراهم کرد.
تئاتر ما همچنان در جستوجوی هویتی است که در عمق تاریخ و فرهنگ ملی ریشه دارد. در این دوران که تجاریسازی و تأثیرات نمایشنامههای خارجی بر هنرهای نمایشی سایه افکنده است، برخی هنرمندان با بهرهمندی از داشتههای فرهنگی و ادبی این سرزمین درتلاش هستند تا تئاتر کشورمان را به جایگاهی شایسته در تراز تاریخ و فرهنگ جامعه ایرانی برگردانند. قطبالدین صادقی، نویسنده، مترجم و کارگردان تئاتر از جمله این هنرمندان است.
مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت امام علیالنقی (ع)، سالنهای نمایش سراسر کشور برای یک شب اجرایی نخواهند داشت.
«بازیگران هیچ چیزنیستند. تنها خمیر بازیاند یا عروسک خیمه شب بازی. این وسط نویسندهها همه کاره هستند. بدون نویسنده اصلاً بازیگری وجود ندارد و داستان و دیالوگی هم نخواهد بود.» این جملات بخشی ازمونولوگ نمایشنامه «اکتینگ» است. نمایشی که درتماشاخانه ایرانشهرخانه هنرمندان به روی صحنه رفت و درشبهای پاییزی ایرانشهر، مشتاقان بسیاری را با خود همراه کرد و بسیار مورد استقبال قرارگرفت. اثری به تهیه کنندگی محمد قدس و نقش آفرینی هوشنگ قوانلو، محسن بهرامی و بازیگر کهنه کار، اکبرزنجانپور.
در میانه دو جنگ جهانی اول و دوم و دنیای پرتنش برآمده از سیاست، ادبیاتی برخاسته است که بهواسطه طنز سیاه و نقد اجتماعی تند و تیزش، همچون آیینهای روشن، زشتیها و ناهنجاریها را به تصویر میکشد. یاروسلاو هاشک، نویسنده جسور چک، با خلق رمانهایی مانند «ماجراهای من در ارتش سرخ» و «شوایک سرباز سادهدل»، مرزهای سنتی روایت را درنوردیده و جنبههای تاریک و روشن زندگی انسانی را نمایان ساخته است.
«اصلی و کرم» با کارگردانی شهرام احمدی، نمایشی که این روزها به صحنه رفته است و شاید بشود آن را عاشقانهترین حکایت آذربایجان در طول تاریخ ادبیات دانست.
کارگردان نمایش «جیمیجامپ» با بیان این که ما تئاتریها در کشورمان داریم با چنگ و دندان کار میکنیم گفت: در همه جای دنیا تئاتر از طرف دولت مورد حمایت قرار میگیرد.
مرتضی عقیلی که پس از افزون بر چهار دهه بار دیگر در عرصه سینما فعالیت خود را آغاز کرده است، از ایفای سه نقش در کار جدیدی که با یکی از کارگردانهای بنام کشور دارد، خبر داد.
نمایش «منکشی» که از ششم آذرماه امسال اجراهای خود را در عمارت «نوفل لوشاتو» آغاز کرده، اینروزها در آخرین اجراهای خود قرار دارد.