آخرین اخبار بازار
آرامش قبل از طوفان برای بازار نفت

آرامش قبل از طوفان برای بازار نفت

قیمت نفت پس از صعود بیش از ۲ درصدی در معاملات روز گذشته، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در معاملات روز سه شنبه بازار آسیا تغییر چندانی نداشت.

اقتصاد هند سبز شد

پس از سه ماه کاهش؛

اقتصاد هند سبز شد

رشد تولید هند پس از سه ماه کاهش، در ماه اکتبر شتاب گرفت زیرا تقاضا به طور قابل‌توجهی بهبود یافت و منجر به چشم‌انداز بهتر کسب و کار شد.

وزیر راه و شهرسازی: تعامل دولت با بخش خصوصی راهگشای حل مشکلات است

وزیر راه و شهرسازی: تعامل دولت با بخش خصوصی راهگشای حل مشکلات است

وزیر راه و شهرسازی از اینکه اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی وحرفه ای کشور مشکلات مختلف را تاب آورده و برای سرافرازی کشور به کار خود ادامه داده‌اند، قدردانی کرد و گفت: جز با تعامل دولت با شما و حرف شنوی دولت از بخش خصوصی، اتفاق ویژه‌ای نمی‌افتد.

آغاز عملیات اجرایی ۲ پروژه، تسریع در تکمیل پروژه‌ها و افزایش سودآوری

رهاورد مدیرعامل پتروفرهنگ در بازدید از پتروشیمی های مستقر در بوشهر؛

آغاز عملیات اجرایی ۲ پروژه، تسریع در تکمیل پروژه‌ها و افزایش سودآوری

دکتر جواد زارع پور مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره، دکتر محمد زین العابدین معاون نظارت و راهبری فنی و مهندسی، علی معاضدی معاون برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی هلدینگ پتروفرهنگ، از ۸ شرکت تابعه مستقر در استان بوشهر بازدید کردند.

تأمین ارز واردات به ۴۲ میلیارد دلار رسید

تأمین ارز واردات به ۴۲ میلیارد دلار رسید

بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۱۴ آبان‌ماه، برای واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و همچنین نیازهای خدماتی، مبلغ ۴۲ میلیارد و ۱۳ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

پربازدیدترین ها