صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسیبلند در تهران
بازار
109158

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از حمایت قاطع دولت و اعطای تسهیلات یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومانی با هدف نوسازی تاکسیهای فرسوده پایتخت خبر داد و گفت: رانندگان میتوانند با آوردهای کمتر از ۱۵۰ میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شاسیبلند با پیمایش ۵۰۰ کیلومتر شوند.
ایران آنلاین: شادی مالکی روز چهارشنبه درباره آخرین وضعیت ثبتنام متقاضیان تسهیلات برای دریافت تاکسیهای برقی شاسیبلند آیون اظهار کرد: شهرداری تهران از سال گذشته در راستای انجام تکالیف قانونی در راستای انجام قانون هوای پاک نسبت به برقسازی ناوگان حمل و نقل پایتخت اقدام کرد و در این مسیر هم جزء پیشگامان بود که در این راه حمایت دولت بیتاثیر نبوده است.
به گزارش ایرنا، مالکی افزود: با توجه به تفاوت قیمت تاکسیهای برقی با غیربرقی و کمک به رانندگان پارسال توافقنامهای با حمایت دولت بین شهرداری تهران، وزارتخانهها و دستگاههای مرتبط منعقد و مقرر شد یک بسته حمایتی مالی بسیار خوبی در راستای تحقق ماده ۱۲ رفع موانع تولید به تاکسیرانان متقاضی تاکسیهای برقی که دارای تاکسی فرسوده ۱۲ سال به بالا هستند، داده شود.
مالکی ادامه داد: مبلغ این تسهیلات یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان با کارمزد هفت درصد در نظر گرفته و با توجه به قیمت تاکسیهای برقی تصمیماتی اتخاذ شد مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان هم مقرر شد توسط شهرداری تهران با مساعدت بانک شهر وام مضاعفی داده شود؛ یعنی در حال حاضر مبلغ یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به عنوان تسهیلات به متقاضیان تاکسی برقی شاسیبلند داده میشود.
قیمت تاکسی شاسی بلند چند؟
مالکی درباره قیمت خودرو اظهار کرد: مبلغ تاکسی شاسیبلند آیون بدون هزینههای نقل و انتقال و مالیات، یک میلیارد و ۶۶۵ میلیون تومان است اما مقرر شد در این فرایند مبلغ خودرو اسقاطی که بین ۱۴۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان با توجه به نوع و مدل متغیر است در ابتدای کار و در زمان صدور پیش فاکتور از مبلغ تمام شده خودرو کسر شود که همین موضوع از نقاط قوت این طرح است.
مدیرعامل تاکسیرانی تهران با اشاره به میزان آورده راننده هم تاکید کرد: نزدیک به ۱۵۰ میلیون تومان آورده اولیه راننده خواهد بود و مبلغ قسط بابت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در سال اول ماهانه ۱۲ میلیون و هر سال به صورت پلکانی ۲۵ درصد افزایش مییابد.
وی ادامه داد: یک وام ۳۵۰ میلون تومانی هم که از طرف شهرداری پرداخت شده که آن هم قسط تعیین شدهای دارد و تقریبا ماهانه راننده سر جمع باید ۲۰ میلیون تومان قسط پرداخت کند که با توجه به مبلغ خودرو مبلغ تسهیلات قابل توجه است.
رونمایی از پلتفرم تاکسی اینترنتی شهر تهران
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اظهار کرد: یکی از دغدغههای اصلی رانندگان تاکسی، موضوع پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی است که در این راستا یک پلتفرم اینترنتی مشابه مدلهای تاکسی اینترنتی، در آینده نزدیک توسط شهرداری تهران بهطور رسمی رونمایی خواهد کرد.
به گفته وی، تاکسیها میتوانند در این سامانه فعالیت داشته باشند و حتی رانندگان خطوط ثابت نیز این امکان را خواهند داشت که در ساعات غیرپیک یا زمانهایی که خطوط فاقد مسافر است، بهصورت گردشی خدمات ارائه کنند.
مالکی این را هم گفت: همچنین خطوط ویژهای نظیر مسیرهای فرودگاهی، راهآهن، پایانههای مسافربری و سایر نقاط پرتردد در نظر گرفته شده است تا رانندگان تاکسی برقی برای تامین هزینه اقساط خود با مشکلی مواجه نشوند.
شادی مالکی مدیرعامل تاکسیرانی تهران
مدیرعامل تاکسیرانی تهران با اشاره به استقبال متقاضیان اضافه کرد: در ۲ روز گذشته، فرآیند تشکیل پروندههای بانکی بهطور کامل انجام شده و روند ثبتنام همچنان ادامه دارد. شب گذشته پیامکی به همه تاکسیرانان ارسال شد تا در صورت تمایل، بهصورت حضوری برای تکمیل مراحل ثبتنام مراجعه کنند.
به گفته مالکی، در مدت یک روز حدود ۷۵ نفر به عنوان متقاضیان جدید ثبتنام کردهاند و میزان استقبال بسیار مطلوب بوده است.
وی ظرفیت کلی این طرح را یک هزار و ۷۵۲ دستگاه تاکسی برقی شاسیبلند عنوان کرد و افزود: تاکنون بیش از ۷۰۰ نفر نسبت به تشکیل پرونده بانکی و مراجعه حضوری اقدام کردهاند که برآورد میشود با توجه به روند ثبتنام، حداکثر ظرف یک هفته ظرفیت تعیینشده تکمیل شود.
مراجعان حضوری برای ثبت نام تاکسی شاسی بلند
تاکسی برقی صرفا به رانندگان تاکسی فرسوده داده میشود
مالکی در پاسخ به پرسشی درباره امکان بهرهمندی سایر شهروندان از این طرح تصریح کرد: این تسهیلات و طرح صرفا برای تاکسیرانان پیشبینی شده و هدف اصلی آن نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر تهران است. در حال حاضر حدود ۸۰ هزار دستگاه تاکسی در سطح شهر تهران فعالیت میکنند و در ابتدای این دوره از مدیریت شهری، بیش از ۳۰ هزار دستگاه از این ناوگان فرسوده بودند.
وی ادامه داد: با اجرای طرحها و اختصاص تسهیلات حمایتی در این مدت، نزدیک به ۱۱ هزار دستگاه تاکسی غیربرقی نوسازی شده است با این حال، به دلیل محدودیت ظرفیت شرکتهای خودروساز داخلی، امکان نوسازی بیش از یکهزار و ۵۰۰ دستگاه در هر سال وجود نداشت.
مدیرعامل تاکسیرانی تهران اضافه کرد: به همین دلیل شهرداری تهران ورود جدیتری به موضوع داشته و ضمن انعقاد قرارداد با وزارت صنعت، معدن و تجارت، اقدامات لازم برای واردات مستقیم تاکسیهای برقی و استفاده از ظرفیت سایر خودروسازان داخلی را در دستور کار قرار داده است تا فرآیند نوسازی ناوگان شتاب بیشتری گیرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرحها و با توجه به پیشبینی نوسازی ۶ هزار دستگاه تاکسی برقی در توافقنامه منعقدشده، تعداد تاکسیهای فرسوده در پایتخت به حداقل برسد.
مالکی درباره امکان اسقاط تاکسیهای شهرستانی و استفاده از این تسهیلات توضیح داد و گفت: بر اساس ضوابط و قوانین موجود، خودروهای دارای پلاک شهرستان امکان بهرهمندی از این طرح و ورود به ناوگان تاکسیرانی پایتخت را ندارند و در این خصوص الزام وجود دارد که خودرو مشمول طرح اسقاط، پلاک تهران داشته باشد.
انتهای پیام/