آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی باید بازنگری شود

اقتصاد

68325
آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی باید بازنگری شود

رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران با اشاره به اینکه بازنگری آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی در دستور کار این کمیسیون قرار دارد، از فعالان اقتصادی خواست در راستای اهمیت این موضوع، نظرات خود را در اختیار کمیسیون قرار دهند.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران که ریاست اتحادیه ملی کارگزاران گمرکی ایران را نیز به عهده دارد، ضمن تأکید بر اهمیت بازنگری و اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی با هدف تسهیل شرایط و به‌روز کردن مقررات، از فعالان اقتصادی خواست تا دیدگاه‌های مشورتی خود را در این رابطه با کمیسیون در میان بگذارند.

محمدرضا فاروقی، رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران درباره ضرورت اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی پیرو فراخوان و انتشار متن اصلاحات پیشنهادی توسط گمرک ایران، گفت: بازنگری قوانین و مقررات ملی کشور به ویژه قوانین و مقررات تجاری، اهمیت به سزایی در رشد و توسعه اقتصادی داشته و به بهبود محیط کسب‌وکار و رتبه‌بندی بین‌المللی فعالیت‌های اقتصادی کمک می‌کند.

این فعال اقتصادی با توجه به گذشت بیش از ۱۲ سال از تصویب و ابلاغ آیین‌نامه اجرایی قانون امورگمرکی و بروز برخی مشکلات برای واحدهای تولیدی و تجاری، تصریح کرد: اهمیت الحاق به موافقت‌نامه‌های بین‌المللی، ارائه تسهیلات بیشتر گمرکی به فعالان اقتصادی، حذف و پالایش قوانین و مقررات اضافی و همچنین بهبود محیط کسب‌وکار و کاهش هزینه‌های تجاری مرتبط با ترخیص کالاها از گمرک، همگی بیانگر لزوم اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی است؛ بدین ترتیب موضوع بازنگری و اصلاح آیین‌نامه در دستورکار کمیسیون گمرک اتاق ایران و اتحادیه ملی کارگزاران قرار گرفته است.

وی با اشاره به تدوین پیشنهادات گمرک ایران برای اصلاح آیین‌نامه جرایی قانون امور گمرکی، از همه اشخاص و ذینفعان به ویژه جامعه تجاری درخواست کرد که پیشنهادات خود را به همراه مستندات مربوطه در اختیار کمیسیون گمرک اتاق ایران قرار دهند تا مورد بررسی دقیق و تجمیع نظرات برای اصلاح آیین‌نامه اجرایی قرار گیرد.

بر اساس اظهارات فاروقی درصورت لزوم از این اشخاص برای ارائه توضیحات تکمیلی دعوت می‌شود. از طرفی باتوجه به ضرورت بازنگری و اصلاح آیین‌نامه اجرایی و محدودیت زمانی لازم است نظرات و پیشنهادها حداکثر تا ۱۹ خرداد به دبیرخانه کمیسیون گمرک اتاق ایران به آدرس Info@iccima.ir یا شماره فکس ۸۸۸۲۵۱۱۱ و یا به دبیر کمیسیون گمرک اتاق ایران، سرکار خانم لیلا قاسمی به شماره ۰۹۳۹۱۰۰۲۷۱ ارسال شوند.


انتهای پیام/
منبع: تسنیم
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد