ظرفیت ۵ سد مهم کشور ۱۰۰ درصد پر شد

بازار

69811
string(620) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450.00000000000006","_w":"800","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/03\/29\/3cb055062b2719014c69abda47939401.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 111.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(7.71298e-15px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ظرفیت 5 سد مهم کشور 100 درصد پر شد

در زمان حاضر با وجود ۳۴ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۶۶ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۴ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، در ۲۶۷ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا بیست‌وششم خردادماه ۱۴۰۳) در مجموع ۳۶ میلیارد و ۹۵۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۴ میلیارد و ۹۱۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۶درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۲۴ میلیارد و ۶۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۲۲ میلیارد و ۷۷۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۸درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۳۴ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۶۶ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۴ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۷۴۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۸ درصدی است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

همانطور که در جدول بالا مشخص است، سدهای ایلام در استان ایلام، خیرآباد و پیشین در استان سیستان‌وبلوچستان، قشلاق در کردستان و کوثر در کهگیلویه‌وبویراحمد پرشدگی ۱۰۰درصدی دارند.


انتهای پیام/
منبع: تسنیم
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار