تعیین نرخ بلیت اتوبوس اربعین

بازار

73449
string(648) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450","_w":"800","_y":"41.5","_x":"-7.380643666945353e-14","source":"\/news\/photo\/1403\/05\/14\/4949521bc9979e4ca3e1d252c8725219.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.6px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(1.47613e-14px) translateY(-8.3px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تعیین نرخ بلیت اتوبوس اربعین

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: نرخ بلیت اتوبوس از مبدا شهرهای مختلف کشور به مقاصد شهرهای مقصد اربعین، بر اساس مصوبه ستاد اربعین و اداره کل راه و شهرسازی استان‌ها محاسبه می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، داریوش باقرجوان اظهار داشت: به‌طور نمونه این نرخ برای مسیر تهران- مهران ۹۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است و نرخ سایر مسیرها در سایت‌های عمومی و اختصاصی شرکت های حمل و نقلی موجود است.

این مقام مسئول با بیان اینکه توصیه می‌شود مردم بلیت را به صورت رفت و برگشت خریداری کنند، ادامه‌داد: این مهم سبب می‌شود تا سفر زائران با برنامه و راحت‌تر باشد، همچنین در تامین ناوگان مورد نیاز و مشخص شدن زمان ورود زائران موثر بیفتد.

۹ هزار دستگاه اتوبوس برای پوشش سفرهای اربعین

وی خاطرنشان‌کرد: برای پوشش سفرهای جاده‌ای اربعین امسال ۱۴ هزار اتوبوس دارای کارت هوشمند نیاز داریم که اکنون هفت هزار دستگاه از آنان در چرخه حمل و نقل هستند.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه‌داد:‌ برای هفت‌هزار دستگاه باقی‌مانده، سه‌هزار و ۵۰۰ دستگاه در اختیار دستگاه‌ها، نهادها، کارخانجات، پتروشیمی‌ها و ... است که پلاک عمومی دارند و در حال پیگیری حضور آنها در چرخه اربعین هستیم و انتظار می‌رود دستگاه‌ها در این زمینه همکاری شایسته ای داشته باشند.

وی اضافه‌کرد:‌ همچنین یک‌هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس دیگر با پلاک‌های غیرعمومی در اختیار دستگاه‌هاست.

باقرجوان اظهار داشت: از مجموع ۱۲ هزار دستگاه اتوبوس یاد شده، سه‌هزار دستگاه در چرخه حمل و نقل داخلی قرار خواهند گرفت و بقیه ۹ هزار دستگاه به خدمت زائران اربعین در خواهد آمد.

وی همچنین از اجازه به شرکت‌های حمل و نقل عراقی برای حضور ناوگان آنها در کشورمان به منظور جابه‌جایی زائران اربعین خبر داد که از تهران، مشهد، اصفهان و برخی دیگر از شهرهای بزرگ به مقصد کربلا و نجف زوار را جابه‌جا خواهند کرد.

گران‌فروشی‌ها اطلاع‌رسانی شود

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به احتمال گران‌فروشی از سوی سودجویان، تاکید کرد: مردم می‌توانند هرگونه تخلف در این زمینه را به همکاران ناظر این سازمان مستقر در پایانه‌های مسافربری اطلاع دهند یا به بخش پیشنهادات و شکایات وب‌سایت سازمان راهداری به آدرس ۱۴۱.ir، مراجعه کنند، یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس گرفته و یا با مرکز ارتباط پیامکی این سازمان به سرشماره ۲۰۰۰۱۴۱ اطلاع‌رسانی کنند.

پیش‌بینی می‌شود در سال جاری ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر زائر اربعین حسینی از ناوگان حمل و نقل عمومی کشور استفاده کنند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار